Last news in Fakti

11 Март, 2014 17:18 834 0

Стоилов иска победа над Левски още на "Герена"

  • стоилов-
  • левски-
  • ботев-
  • "герена"-
  • купата

"Сините" със сериозни кадрови проблеми заради наказанията срещу ЦСКА

Стоилов иска победа над Левски още на "Герена" - 1
Снимка: БТА

Селекционерът Станимир Стоилов обяви, че спечелването на Купата е голямата цел пред отбора му.

Утре Ботев (Пд) остува на Левски в първи мач за трофея, който ще се играе на "Герена", където пловдиввчани не се рдват на гостоприемство.

До този момент от 20 срещи между двата тима в надпреварата пловдивчани са побеждавали едва два пъти, а столичани са правили това цели 15 пъти. Равенствата пък са едва три при голова-разлика 47:23 в полза на “сините”.

Мъри обаче остава оптимист за изхода от мача. "Престои ни труден, оспорван и същевременно важен мач за нас. Имаме амбиция да търсим класиране на финал за Купата, което ни задължава да играем добре и да търсим победа още в първия мач срещу Левски.

Предната година бяхме в сушата ситуация след загуба на Левски от ЦСКА и не можахме да се възползваме. Сега трябва да извлечем поуки от тази ситуация и да разгърнем нашата игра", коментира специалиста.

"Левски има достатъчно добри футболисти. Още повече, когато грандовете са наранени са най-опасни. Наказанията са проблем на Левски и те трябва да си ги решават. В крайна сметка, ние се интересуваме от нашата игра", заяви Станимир Стоилов.

Той добави, че няма проблеми с контузени футболисти.

От друга страна, от състава на Левски ще отсъстват наказаните Станислав Ангелов, Ларсен Туре и Владимир Гаджев, както и контузеният Пламен Илиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА