Last news in Fakti

12 Март, 2014 18:17 1 085 2

Левски взе аванс срещу Ботев Пловдив

  • левски-
  • ботев пловдив-
  • купа на българия-
  • божинов

Сините са близо до полуфиналите

Левски взе аванс срещу Ботев Пловдив - 1
Снимка: БТА
Левски обърна с 3:1 Ботев Пловдив в първи четвъртфинал за Купата на България и се доближи до следващата фаза на турнира.

Пловдивчани започнаха по-добре мача и поведоха още в началото с гол на Доре, но "сините" се вдигнаха и стигнаха до пълен обрат с попадения на Кристовао Рамос, Дъстли Мюлдер и Валери Божинов.

Това бе първи гол за Божинов с екипа на Левски, откакто той акостира на "Герена". Така Левски взе глътка въздух след неуспешните игри и поредните загуби през последните седмици в първенството.

"Сините" ще посрещнат "вечното дерби" с ЦСКА в събота в приповдигнато настроение, докато Ботев Пловдив разочарова и трябва да се вдигне за "битката за Пловдив" срещу Локо, която е в неделя в София.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Михаил Зарев

    1 0 Отговор
    Tova prili4a znaete na kakvo.

    Коментиран от #2

  • 2 Монго

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Михаил Зарев":

    Еврофутбооол...