21 Август, 2024 22:23 1 109 1

Кристиано Роналдо се пуска в YouTube - ВИДЕО

  • кристиано роналдо-
  • канал-
  • видеото-
  • ютюб-
  • последователи-
  • youtube

Само час след създаването на канала събра 1 милион абонати

Кристиано Роналдо се пуска в YouTube - ВИДЕО - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Поргугалската супер звезда Кристиано Роналдо вече се подвизава в още една социална мрежа. Футболистът си откри профил и в Ютуб. Само час след създаването на канала събра 1 милион абонати, с което счупи световния рекорд. В канала са публикувани 11 видеа, пише БЛИЦ.

След като е най-следваният човек в социалните мрежи Инстаграм и Фейсбук, сега футболистът ще има за цел да покори и платформата за видеосподеляне. За да стане факт това, той трябва да стигне поне до 311 милиона абонати, колкото има и най-следваният в платформата – MrBeast. В канала си той ще публикува и неща, свързани с него и половинката му Джорджина Родригес.

Първият клип е със заглавие „When I met the most famous Cristiano“ (Когато срещнах най-известния Кристиано).


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    0 0 Отговор
    Ютуб и Х са хубави платформи в които човек може да види всичко и да пропусне това, което не го касае. Този ще го пропусна.