14 Март, 2014 19:50 831 0

Месут Йозил аут между 3 и 6 седмици

  • месут йозил-
  • контузия-
  • арсенал-
  • арсен венгер-
  • тотнъм

Халфът се контузи срещу Байерн в Шампионската лига

Месут Йозил аут между 3 и 6 седмици - 1
Снимка: БТА/ AP

Месут Йозил ще отсъства „между 3 и 6 седмици“ от терените заради контузия, заяви мениджърът на Арсенал Арсен Венгер.

Полузащитникът, който беше откупен за рекордните за клуба 42 милиона паунда от Реал (Мадрид) в последните часове на летния трансферен прозорец, се контузи по време на равенството с Байерн (Мюнхен) от Шампионската лига във вторник.

Венгер потвърди, че Йозил няма шанс да играе в дербито на северен Лондон срещу Тотнъм в неделя, но не се нае с точни прогнози колко време ще е необходимо за възстановяването на немския национал.

„Губим Йозил, който е контузен за неделя. Не знам колко време ще е извън сметките, но изглежда като минимум три седмици. Когато минимумът е три, тогава максимумът е шест седмици. Не съм такъв специалист, но нека да кажем четири седмици", каза треньорът на „топчиите“, цитиран от „Гардиън“.

Завръщането на Аарон Рамзи от травма в бедрото също закъснява, а английският национал Джак Уилшър е извън сметките заради счупване в стъпалото.

Арсенал е на трето място във временното класиране на английската Висша лига с актив от 59 точки, докато Тотнъм е пети с 53. Мачът в неделя ще се изиграе на „Уайт Хард Лейн“. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА