21 Октомври, 2024 19:43 508 0

Сезонът за Наоми Осака приключи

  • наоми осака-
  • сезонът-
  • приключи-
  • няма да играе-
  • контузия

Причината е контузия

Сезонът за Наоми Осака приключи - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Сезонът за 27-годишната тенисистка Наоми Осака приключи, след като тя разкри, че няма да играе за Япония във финалите на отборния турнир "Били Джийн Кинг къп" следващия месец заради контузия, пише lupa.bg.

Четирикратната шампионка в турнирите от Големия шлем заяви в Токио снощи, че е разкъсала коремни мускули.

„Мислех, че съм разтегнала гърба си, но направих ядрено-магнитен резонанс в Пекин и се оказа, че проблемът е по-сериозен, а освен това имам и разкъсани коремни мускули“, сподели Осака, цитирана от информационна агенция Kyodo News.

Японката не е играла от отпадането си поради травма на осминафиналите в Пекин срещу бъдещата шампионка Коко Гоф. Впоследствие тя отказа участие както в Осака, така и в Токио тази седмица.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА