Last news in Fakti

4 Май, 2014 18:47 540 0

Болоня с важна точка, Ливорно с провал

  • болоня-
  • ливорно-
  • серия "а"

Борбата за оцеляване в Италия се заплете

Болоня с важна точка, Ливорно с провал - 1
Снимка: БТА/AP

Отборите на Дженоа и Болоня направиха 0:0 в среща от 36-ия кръг на Серия "А". Двата тима си поделиха по едно полувреме, но не успяха да си вкарат.

Гостите от Болоня взеха аванс от една точка пред 18-ия Сасуоло, докато Дженоа игра за честта си до края.

Домакините имаха по-добрите възможности за гол преди почивката. През втората част гостите създадоха головите опасности. Все пак до попадения не се стигна и мачът остана до края си 0:0.

В друга среща от кръга, Тимът на Удинезе надви с 5:3 Ливорно, с което футболистите на Давиде Никола се приближиха още по-близо до Серия "Б".

Двубоят на "Фриули" бе атрактивен и зрителите останаха доволни от продукцията на двата състава. Паулиньо от гостите откри в 13-ата минута, но с изстрели на Антонио Ди Натале (19) и Емануел Баду (21) домакините обърнаха.
Десетина минути след втория гол на Удинезе Паулиньо отново бе точен за 2:2, но след това Роберто Перейра (34), Габриел Силва (44) и Антонио Ди Натале (45) направиха 5:2.

В самия край бившият бранител на Милан Джамел Месба намали, но това не помогна с нищо на Ливорно, който вече е на последно място в класирането.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА