10 Май, 2014 20:00 1 033 0

Зеедорф: Искам да ме уважават, не съм глупак

  • кларънс зеедорф-
  • милан-
  • респект-
  • силвио берлускони

Холандецът прекрати състезателната си кариера през януари, за да поеме тима от Милано

Зеедорф: Искам да ме уважават, не съм глупак - 1
Снимка: БТА/AP

Наставникът на Милан Кларънс Зеедорф заяви, че иска да бъде третиран с уважение. Думите му бяха по повод изказване на президента на клуба Силвио Берлускони, който заяви, че дори старец с деменция може да се справи със съблекалнята на „росонерите”.

Холандецът прекрати състезателната си кариера през януари, за да поеме тима от Милано, който уволни Масимилиано Алегри.

„Не разбрах това, което Берлускони каза. В момента мисля само за тима и играчите. Не искам да бъда третиран като глупак, искам респект и уважение. Знам, че работя като треньор от едва няколко месеца, но съм във футбола от 22 години и не съм глупак”, заяви холандецът, цитиран от Goal.com.

Според медиите на Апенините Зеедорф може да бъде сменен след края на сезона. Фаворити за поста му са Лучано Спалети и Филипо Индзаги. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА