Last news in Fakti

13 Юни, 2014 16:55 779 0

Красимир Балъков се надява Германия да стане световен шампион

  • красимир балъков-
  • германия-
  • мондиал 2014

Героят от САЩ 94 има симпатии и към Португалия

Красимир Балъков се надява Германия да стане световен шампион - 1
Снимка: БТА/AP

Красимир  Балъков  се надява световен шампион да стане Германия, тъй като това е страната, в която той прекара по-голямата част от своята кариера, играейки за Щутгарт.

Героят на националния отбор през 1994 г.беше гост на откриването на голяма тента пред НДК, по случай започването на Световното първенство по футбол.

Балъков изрази симпатии и към Португалия, тъй като кариерата му в световния футбол започна от местния Спортинг Лисабон.

На събитието присъства и временно управляващия бразилското посолство у нас Рикардо до Гиера де Ажуро. Той заяви, че за него не е чак толкова важно дали Бразилия ще играе финал на този Мондиал или ще победи вечния си съперник Уругвай. Според него най-важното е това, че всеки бразилец може да се гордее с това, че страната му се е справила с организацията на толкова мащабен форум, каквото е Световното първенство по футбол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА