Last news in Fakti

22 Януари, 2015 12:45, обновена 22 Януари, 2015 12:50 7 717 7

Mercedes-Benz минава на дигитални табла

  • mercedes-benz-
  • c-klasse-
  • s-klasse-
  • дигитално табло

Папараци успяха да заснемат интериора на новата C-Klasse на Mercedes-Benz по време на тестове в Скандинавия. На арматурното табло вместо показателни уреди се вижда огромен цифров дисплей, което означава, че технологията постепенно си проправя път към по-ниските класове в гамата на немския производител.

Дигиталните табла не са никаква новост за Mercedes-Benz. Още S-Klasse от 2005 г. имаше доста голям екран между циферблатите, а актуалният щутгартски флагман разполага с два огромни монитора вместо обичайните уреди. Сходно оборудване, макар и с по-скромни възможности, очевидно се готви и за по-малките модели на компанията.



Според Autocar заснетото в Скандинавия муле е ранен тестови прототип на модернизирания W205, а не на следващата генерация на C-Klasse, тъй като все още е прекалено рано за смяна на поколенията. Британското списание твърди още, че дигиталните табла ще се предлагат (вероятно срещу допълнително заплащане) за всички автомобили на Mercedes-Benz с надлъжно разположени двигатели. Първият от тях ще стане следващата E-Klasse, която се очаква през 2016 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    0 0 Отговор
    Папараците са голяма работа. Няма скрито-покрито.
  • 2 999

    2 0 Отговор
    Скрийте го бързо защото а го видят от парламента ще поръча 50-60 бройки .
  • 3 ебре българино

    0 0 Отговор
    Най обичам разни анализатори да гадаят по снимки какво щяло да се случи
  • 4 bmw

    1 0 Отговор
    дигитално - друг път. кенефа мерцедес има още хляб да яде докато влезе в 21 век. е няма толкова трошлива кола

    Коментиран от #5

  • 5 208

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "bmw":

    Пич, когато си купиш нов и здрав мерцедес, тогава ще правиш сравнения. Това че си карал 124-ката на баща ти и, 190-ката на дядо ти, не значи НИЩО :)
  • 6 незнайко

    0 0 Отговор
    Дигиталните табла са много по евтини от аналогово-механичните. Това обаче няма да намали цената на автомобила а ще я увеличи.
  • 7 патил

    0 0 Отговор
    На 12000км му гръмна двигателя,на 40х.км, единия амортесьор предаде богу дух.на 50х.км гръмна хидравличен маркуч некъф.В балканстар за ремонт на алтернатора на 150х.км взеха 550лв.Скъпо и трошливо.
    КОЛАТА Е НА ШЕФА МИ, ВОЗЯ ГО!