27 Февруари, 2015 12:22 2 907 2

Смартфон, зареждащ се от слънцето

  • смартфон-
  • kyocera-
  • слънчева енергия
Компанията Kyocera е известна с това, че прави едни от най-здравите смартфони. Механичната им здравина обаче контрастира с техническите параметри на устройствата. До този момент те не блестяха с нищо, но ако искате здрав смартфон, издържащ на най-тежките условия, то достойна алтернатива на Kyocera едва ли ще се намери.
 
Сега Kyocera представи един интересен проект, насочен в друго направление. Отново става дума за смартфон, а прототипът е наречен Kyocera Proteus и освен, има възможност да променя формата си, може да се прикрепя към китката като ръчен часовник.
 
От марката продължават да бълват интересни концепции. Последната така ще бъде демонстрирана по време на предстоящия конгрес MWC 2015. Там от компанията ще покажат още една иновация, представляваща смартфон, с възможност за зареждане от слънчева енергия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОНСА

    0 0 Отговор
    Едва ли ще ми повярвате, но тази идея, я имах преди години. Обаче няма кои да ме спонсорира, в България... Иначе браво!
  • 2 qwerty

    0 0 Отговор
    крайно време беше. има часовник касио патфайдър 1500Т със соларни батерии и досега не ме е предал. това е бъдещето на технологиите. по-добре +50-100$, но с "вечна" батерия.....
    на самсунг галакси С ще сменям 3-та батерия за 4 години :(