22 Март, 2015 08:00 4 648 5

Breitling Colt Chronograph часовникът на спецчастите

  • breitling-
  • colt-
  • chronograph-
  • часовник

Роден за екшън, постижения и тръпки - така може да се опише новият Colt Chronograph, който възкресява оригинала, създаден и проектиран за въоръжените сили. Със семпъл и изчистен дизайн, произведен от висококачествени материали и задвижван от ръчен механизъм, този часовник е създаден за тези, които да водят в играта. Първият модел излиза през 80-те години и се отличава с три особености - здравина, функционалност и четимост, които се харесват на широката аудитория. Според самия производител този часовник си е създал славата на най-достъпния им модел.

С времето гамата на Colt Chronograph се разширява с 4 отличаващи се версии, включително и дамска. Новият модел е със самозареждащо се движение, сертифицирано от Швейцарския институт за времеизмервателни тестове. Също като предшественика си моделът има броячи на 6, 9 и 12 часа. Широкият еднопосочно въртящ се ринг с матиран завършек и гравирани час маркери осигурява и оптимална защита на сапфирения кристален дисплей.

Диаметърът на полирания метален корпус е 44 мм, а водоустойчивостта му е потресаващите 200 метра. Предлаганите цветове са черен, син или сив. При каишките на часовника също има избор между кожени с катарама или заключващ се механизъм, гумените Ocean Racer и Driver или металната Professional. Цената на това произведение още не е оповестена.

 

https://www.youtube.com/watch?v=iKmClyAzKn0


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 harry

    0 0 Отговор
    жалко ,че няма цена
  • 2 ох ох

    0 0 Отговор
    8 - 10 к евро.
  • 3 гошо прупрунков

    0 0 Отговор
    реклама , и сега всички отварят продавалник и купуват ментетата по 50 лева щото явно бизнеса е засенчен от евтините ролекси
  • 4 qwerty

    0 0 Отговор
    спецчасти, 20 000 евра, това де не е България?
  • 5 гостъ

    0 0 Отговор
    Гледам, че много не ги носят ...