Last news in Fakti

23 Април, 2015 15:08 2 314 0

Електронно мастило за iPhone

  • popslate-
  • e-ink-
  • iphone

popSLATE изглежда като обикновен защитен калъф за смартфон, но може да бъде изключително полезен за пестене на батерията. Аксесоарът разполага с 4-инчов дисплей с E-Ink, който стои винаги включен. С помощта на специално приложение допълнителният екран може да изобразява карта или тапет по желание на собственика.



Практичният калъф има вградена батерия с капацитет 240 mAh, която се зарежда с microUSB кабел. Засега функционалността му е силно ограничена (екранът не е сензорен и не позволява четенето на книги), но авторите на проекта обещават да реализират пълния потенциал, който предоставя електронното мастило. Дотогава вероятно не би било да преосмислят разбиранията си за ценообразуване, защото $129 определено не са малко за подобна глезотия.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА