25 Април, 2015 11:00 2 644 0

Колекция часовници за 17-тото GUMBALL 3000 рали

  • armin-
  • storm-
  • gumball-
  • 3000-
  • rallye-
  • часовник

Тази година се навършват цели 16 години от провеждането на първото Gumball 3000 рали. Около 120 от най-мощните и луксозни возила и техните притежатели се събират, за да се повозят по най-добрите пътища за каране по света. Тук също имахме шанса да видим част от участниците през 2011 година, когато маршрутът бе Лондон — Истанбул.

 

С времето марката Gumball 3000 стана адски известна и личности от всякакви сфери се включиха в събитието. Колаборацията между двете марки не е случайна естествено, след като един от участниците в ралито е директорът и главен часовникар на компанията Клод Грейлер. Създаден през 1967 г. от механика Армин Сторм, производителят на часовници съчетава в себе си най-добрите и предизвикателни технологии.

Колекцията, над която те работят заедно, е посветена на 17-ото по ред събитие. Тя ще съдържа три часовника, като феновете и пилотите ще могат да избират между 18-каратово розово злато, стомана с черно PVD покритие и титан с черно PVD покритие. Естествено и трите модела ще бъдат произведени в ограничен брой. Цената още не е означена, но едва ли ще затрудни особено участниците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА