Last news in Fakti

11 Януари, 2016 12:52 3 910 0

Хем витрина, хем телевизор

  • panasonic-
  • прозрачен дисплей-
  • ces 2016
Хем витрина, хем телевизор - 1

Прозрачните дисплеи не са нова технология. Почти всички големи производители представиха подобни разработки още преди години, но нито една от тях не може да се мери по пропускливост на светлината с показания от Panasonic на CES 2016 екран.

Хем витрина, хем телевизор

Японците си представят 65-инчовия сензорен дисплей като естествена част от мебелировката в хола. Когато работи, прилича на обикновен телевизор, а след изключване се превръща в почти прозрачна витрина на шкафа или секцията.

Хем витрина, хем телевизор

Прототипът на Panasonic обаче си има и недостатъци. Японските инженери не смятат, че са постигнали максимално възможната прозрачност, а разделителната способност е едва Full HD, което е малко слаб показател по съвременните стандарти за 65-инчов телевизор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА