Last news in Fakti

12 Декември, 2016 13:33 12 742 0

Достъпна градска ел. тротинетка (видео)

  • ел. тротинетка-
  • electric scooter-
  • xiaomi
Достъпна градска ел. тротинетка (видео) - 1

Компанията Xiaomi продължава да разширява гамата си от транспортни средства. Този път китайската фирма представя електрическа тротинетка за града. Изделието се нарича Electric Scooter и има сгъваема конструкция.

Корпусът на Electric Scooter е изработен от специален самолетен алуминий, което го превръща в лек и удобен транспортен уред за безпроблемно придвижване и пренасяне в градски условия.

Новата ел. тротинетка е снабдена с двоен спирачен механизъм с перфорирани дискове на всяко колело, както и с електронна антиблокираща система E-ABS, позволяваща съкращаване на спирачния път до 4 метра.Достъпна градска ел. тротинетка (видео)

Теглото на иновацията е 12.5 килограма, а максималната скорост - 18 км/ч. В енергоспестяващ режим скоростта е ограничена на 15 км/ч. В лекия корпус е монтиран 250-ватов двигател, захранващ се от 30 литиеви акумулатора 18650 от LG.

Според производителя, при натоварване на тротинетката от 75 килограма и при температура на въздуха 25°C, тя може да измине с едно зареждане разстояние от 30 километра.

Предвидени са и светлини за нощно каране, а специалното фирмено приложение показва на вашия смартфон състоянието на батерията, информация за изминати километри, скорост и доста други параметри. Цената на Electric Scooter е приблизително $290.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА