Last news in Fakti

17 Март, 2017 15:05, обновена 17 Март, 2017 15:06 5 813 2

Honda с главна роля в "Дух в броня"

  • honda-
  • nm4-
  • дух в броня-
  • ghost in the shell
Honda с главна роля в "Дух в броня" - 1

Дизайнерите на Honda са разработили уникален мотоциклет за филма "Дух в броня" (Ghost in the Shell). Байка ще язди главната героиня майор Мотоко Кусанаги, изиграна от Скарлет Йохансон.

Honda с главна роля в "Дух в броня"

Мотоциклетът за лентата е построен на базата на реалната Honda NM4. За да ѝ придадат по-"неофутуристичен" вид, японските дизайнери са проектирали нова рама от въглеродни нишки и са добавили светодиодна подсветка, включително и за емблемата на марката.

Honda с главна роля в "Дух в броня"

"Дух в броня" се смята за класика на киберпънка. Сюжетът разказва за киборг (майор Кусанаги), който предвожда елитна оперативна група срещу най-опасните престъпници и екстремисти. Филмът излиза на екран на 31 март.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Japan power

    5 1 Отговор
    ХОНДА СА N1!
  • 2 венци

    4 0 Отговор
    Бяла японка,а?Има толкова много актриси от японски или китайски произход,но.....Още една американска измислица!Това е същото като черен евреин.....