Last news in Fakti

27 Март, 2018 14:42 13 811 23

Новото Xiaomi не отстъпвало на iPhone X

  • xiaomi-
  • mi mix 2s
Новото Xiaomi не отстъпвало на iPhone X - 1

Китайската компания Xiaomi, която набира все по-голяма популярност в света на смартфоните, представи своя нов флагмански модел в Шанхай. Иновацията е обозначена като Mi MIX 2S и външно е почти идентична с предшественика Mi Mix 2.

Основните промени обаче са под корпуса. Там е новата двойна камера, и топ процесорът Qualcomm, и безжичната система за зареждане по стандарта Qi, и много други. Смартфонът е високотехнологичен, но погледнато от друг ъгъл почти изцяло копира стратегията на Samsung с Galaxy S8+ и Galaxy S9+.

В задния стъклен панел пък се откриват сходства с този на iPhone X. Иначе IPS-дисплеят е 5.99-инчов Full HD+ (2160 х 1080 пиксела) и е със съотношение на страните 18:9. Основната камера е 12-мегапикселовата Sony IMX363. Първоначалните оценки DxOMark отреждат на новия Mi MIX 2S едно и също място със смартфони като Apple iPhone X и Huawei Mate 10 Pro.

Новото Xiaomi не отстъпвало на iPhone X


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никой

    8 47 Отговор
    Китайците винаги са били впечатляващи на хартия. Жалко че не инвестират в разработване на софтуера и ти навират в лицето 500 приложения, които не можеш да изтриеш. Софтуера е много по-важен от мегахерци, ядра и мегапиксели - неща които много по-лесно продават един телефон. Китайските са добри за бюджетни телефони, но набързо сглобен, тежък скин върху андроид никога няма да е по-добър от стоковия андроид на Пиксел или иос! Уж много функции, по 2 приложения за всяка една глупост, никаква поддръжка от страна за софтуерни ъпдейти и постоянно забиване и лаг. Това получавате със всеки "флагмански" китайски телефон.

    Коментиран от #4, #5, #6, #8, #10, #11, #12, #16, #22

  • 2 Бръм

    40 3 Отговор
    Xiaomi mi a1 идва с android one - чист от приложения андроид, който ПЪРВИ получава всички гугъл ъпдейти... Четете ве да го ева! Апропо софт се преинсталира - дори целият ром, ма как ще ъпгрейднеш хардуеъра ми не е ясно! Иначе да... Китайските флагмани не са за кифли и позьори...
  • 3 Фен

    44 2 Отговор
    Нещата с Mi6 вече са на съвсем различен левъл, макар че и предишните телефони са доста сполучливи... Лично съм използвал Redmi note 2 и Redmi note 4. Истината е че всички крадат технологии, но поне Xiomi не претендират че всичко си е тяхно, даже напротив те си казват от кое са "почерпили" опит... За мен правят перфектни телефони на достъпни цени. Не робувам на марката, а и плащането на цена за флагмански Самсунг и Айфон на цената на 55" 4к телевизор ми е много тъпо... А повярвайте ми мога да си го позволя! Предпочитам да си харча парите за много по смислени неща от колкото за телефон с който много кифли и гевреци се фукат, а в същото време нямат пари да си платят месечните сметки + лизинга.
  • 4 Фен на БМВ

    28 7 Отговор

    До коментар #1 от "Никой":

    Приятел ползвай флагман на Xiaomi и тогава пиши. Нещо не ми се връзват безпочвените ти драсканици
  • 5 Христо

    24 4 Отговор

    До коментар #1 от "Никой":

    Ползвам mi note 4x, който е далеч от г
    флагманите им. Телефона просто няма лаг, вече няколко ъпдейта получавам и всичко е перфе. Много приличен китаец, който ми направи много добро впечатление при все, че до преди него ползвах iphine 7 plus.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Mi е истината

    22 2 Отговор
    Mi 5s ползвам от година....и никога няма да си купя друг телефон...
  • 8 Mi е истината

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "Никой":

    Пробвай Mi 5,6,7 S и ще почнеш да мислиш по друг начин😉😉да те светна малко.
  • 9 бай Иван

    13 2 Отговор
    Къде видя сходства с iшита?Xiaomi е перфектния телефон.Вече над три години има такъв.Всички които лудеят по LG iшита и самсунг си дават парите на вятъра.
  • 10 Глупости

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Никой":

    Говориш глупости наизуст.
  • 11 Мими

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "Никой":

    Вие май нямате Xiaomi.Андроида на тела постоянно го актуализират,като досега не са имали ъпдейт който да развали андроида.Ако ти се наложи преинсталация става много лесно и бързо.За работа на OS да не говорим,много бързо и не лигва НИКОГА.Така,че моля,ви преди да работете с него не пишете глупости.
  • 12 Mimi

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Никой":

    Пишете глупости.Това е телефона който не лагва,не забива и няма клапъв ъпдейт.
  • 13 Xiaomi 3sPRO

    4 9 Отговор
    Аз имам шаоми и съм крайно недоволен! Първо - често забива, второ - при разговор, дисплея често остава активен и се почва едно тъчване на копченца... и отиде разговора, трето- губи често интернет през сим-картата (вече сменям трета глобулска карта заради това и ми пренастройват телефона за пети път) ... иначе си е телефон като телефон, за тези пари си е уникален ;-)
  • 14 Любен

    7 0 Отговор
    От 6 мес. имам Xiaomi Redmi Note 4, 4/64GB супер добър тел. за 450 лв.
  • 15 iaomi е УНИКАЛЕН

    11 0 Отговор
    да светна само скептиците
    xiaomi се произвежда в същите заводи в които и епъл !!!!
    цена - качество - са несравними !!!
    за парите си xiaomi е УНИКАЛЕН !!!
    който не е имал и ползвал да замълчи !
  • 16 ГлупавСъмМалкоАз

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Никой":

    Това че ти не можеш да изтриеш приложения , не значи че не може.
    Софтуера е много добър , не забива, ъпдейтва се често. От версия 9 нагоре не е грозен. Ъпдейтват си дори най-старите телефони. Намери някой друг производител , който го прави това.

    Oтносно статията :
    MI MIX , MI MIX2 и MI MIX2S са с керамичен заден панел или керамично unibody и НЯМА версия със стъкло на задния панел !
  • 17 Никки

    5 1 Отговор
    Явно никога не си ползвал телефон xiaomi. Аз лично от 2 години ползвам и никога не бих сменил марката. Софтуета точно и поддръжката са най-силната сърана на Xiaomi. Само те имат всяка седмица update. На кой друг телефон софтуера му позволява да видите примерно, че тоз който ви звъни последно с него сте говорили преди година и половина.

    Коментиран от #19

  • 18 Доволен съм!

    3 0 Отговор
    Имам redmi 4x от месец и нещо и съм много доволен. Вярно е, че бях на куцо магаре (старичък samsung), т.е. не съм ползвал топ-модели и шаоМина ;) ми се струва ракета.
  • 19 Явор

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Никки":

    На всеки телефон на LG ;) Аз си ползвам тях от доста време и съм доволен.

    Иначе Xiaomi не са лоши за цена/качество, имам познати около мен с такива и са доволни.
  • 20 Петьо 9877

    1 0 Отговор
    Супер е като телефон и цена!
  • 21 Стойчо Стойков

    4 0 Отговор
    Хора,що се нервите и отговаряте на някакъв малоумник ?Xiaomi си извоюваха място под слънцето и отвявават известни марки с качество,цена,дизайн и редовна софтуерна поддръжка.Всичко друго са празни приказки.Аз съм с Xiaomi MI6 .За половин година само добри думи мога да кажа.А сравнения правя с втория си Apple Iphone 6s.Xiaomi определено се справя по добре.
  • 22 Геле

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Никой":

    Ако ми 7 е до 1000 лева ще си го купя без да се замисля.
  • 23 гост

    2 0 Отговор
    И аз ползвам чисти китайци като Хуауей или Ксиаоми, сходно с лидерите, но на много по-ниска цена.