Last news in Fakti

31 Март, 2018 10:30 3 963 29

899 евро за новия Huawei

  • huawei-
  • p20 pro

Новият флагман на Huawei беше представен в Париж, но до този момент не бяха ясни цените на топ изпълнението. Едно изтичане на брошура в интернет пространството обаче ни дава представа за цената на новия P20 Pro. Тя ще е 899 евро!

P20 Pro впечатлява основно със системата си от три камери. Тя включва 40-мегапикселов основен цветен сензор, 8-мегапикселов сензор с телеобектив и 20-мегапикселов монохромен сензор. Те работят с технологията на Leica за възпроизвеждане на цветовете, включваща иновативен ISP процесор за обработка на изображенията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бен

    18 3 Отговор
    И така ситуацията с евтините и добри китайски телефони полека лека се променя. Хуауей се опитват да се преместят на релсите на епъл и самсунг, или поне отчасти. Вярно, правят го с цената на кичизно повдигане на броя камери, следвайки общия устрем към повече числа - повече рам, ром, пиксели, инчове, защо не и трета камера? Какво следва? Пет камери, 16 gb pam...? Мисля че тези високи стойности са много спорни като ефект. Но пък оправдават повишението на цените, което в крайна сметка е целта на занятието.

    Коментиран от #2, #4, #23

  • 2 гост

    18 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бен":

    За съжаление не са виновни китайците , а снобизма на една част от населението , която си купува само най-скъпия телефон , като обикновено не ползва и НЕ МОЖЕ да ползва 60-70% от възможностите му , но много държи околните да го видят и си въобразява , че предизвиква "уважение" с това !! Ако не бяха те , китайците по-скъп от 100 евро телефон няма и да помислят да правят !
  • 3 Брат ми

    21 3 Отговор
    Не забравяйте че, Хуауей е най големия телекомуникационен производител в света.Може да купиш супер боклук от Китай и може да купиш супер качествена стока.Всичко зависи от това колко пари можеш да похарчиш.

    Коментиран от #5, #7

  • 4 Гост

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бен":

    Някъде бях чел, че с изчислитената мощност на Самсунг с4, през 60те, НАСА са изтрелвали совалките ...(естествено компютъра е бил колкото панелка в люлин с 3 входа ) а сега с 3 пъти повече, Николета и Роналдо ... си правят селфита ...😂😂😂 тъжна работа ...
  • 5 гост

    8 3 Отговор

    До коментар #3 от "Брат ми":

    Не , "брат ми" , въпросът е ЗА КАКВО ги харчиш !! Със сигурност не за "качеството" , защото с една четвърт от тия пари можеш да купиш 90% от това със същото качество , а останалите 10 % са абсолютно безсмислени е единствена цел реклама !! И тоя за 1000 евро ще го смениш след две години максимум , както и такъв за 200 евро , щото вече не е "фешън" и не ти отива на "имиджа" , ама по форумите ще се плюнчим за "качество" , нали ?!!!
  • 6 Townboy

    9 10 Отговор
    Толкова пари за хуйвей? Никога! И после целият Китай да следи с кой си чатиш.

    Коментиран от #8

  • 7 гост

    6 6 Отговор

    До коментар #3 от "Брат ми":

    Опитай се да напишеш в чичко Гугъл телефон между 200 и 250 евра и се опитай ако вдяваш нещо да сравниш хардуера , да не говорим , че софтуера на ВСИЧКИ Андроид телефони от 100 до 1000 евро е ИНДЕНТИЧЕН !!!! Да не говорим , че производителите на процесора , паметта и другите основни чипове са ЕДНИ И СЪЩИ за всички !!! Или ще ме убеждаваш , че ако нямаш три вместо две камери или са 20 мегапиксела вместо 30 ще се самоубиеш !!!??

    Коментиран от #12

  • 8 гост

    10 6 Отговор

    До коментар #6 от "Townboy":

    Обаче за "Ябълка" може , а ??!! Толкова сте елементарни !!
  • 9 гост

    16 1 Отговор
    В момента за 500 евро може да се купи лаптоп последно поколение от реномиран производител с лицензиран софтуер и поне два пъти по-големи възможности от който и да е телефон , с който можеш да работиш с тежки CAD програми , да обработваш професионално видео и триизмерни модели и въобще ВСЯКАКВИ задачи с които си изкарват парите хората в IT индустрията и то пари които месечно са два-три пъти повече от цената на лаптопа !!!! Какво точно от това има в телефон за ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ пари , освен идиотския снобски комплекс за малоценност на собственика му ??!!
  • 10 Гост

    5 8 Отговор
    Прочетете малко за камерата на този телефон, в момента удариха в земята флагманите на Samsung и Apple затова и цената е такава.
  • 11 Пак Гост

    3 3 Отговор
    Ето тук, в момента това е най-добрата камера на телефон (3 x оптично приближение, голяма матрица, блазни ме да си кажа честно, но разума казва да почакам малко докато другите производители започнат да го копират :)).

    https://www.dxomark.com/huawei-p20-pro-camera-review-innovative-technologies-outstanding-results/

    Коментиран от #13

  • 12 Гост

    7 3 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Що пишеш тъпотии? Как може да кажеш, че Андроид е един и същ или викаш те програмистите са излишни и не може да се плаща за софтуер?
    Само като те чета и ми става ясно, че нищо не разбираш, но защо се напъваш да се излагаш?
    Има си тестове и там може да видиш огромната разлика между телефон за 100 и телефон за 1000 евро. Друг е въпросът, че ако не я ползваш тази голяма производителност, не ти трябва да се набутваш. Обаче да твърдиш, че нямало разлика, показва колко си босичък!

    Коментиран от #14

  • 13 гост

    5 6 Отговор

    До коментар #11 от "Пак Гост":

    И какво , ще сътвориш неземни шедьоври на фотографията или ще се щракате с дружките като си махнете главите ??!! За това са ти предостатъчни и 0,5 мегапиксела !
  • 14 гост

    4 2 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Да ни обясниш ти точно за какво я ползваш тая "огромна производителност" или това е тайна за "посветените" ??!

    Коментиран от #15

  • 15 Гост

    7 3 Отговор

    До коментар #14 от "гост":

    Ти ли ми купуваш телефоните, че да ми даваш наклон?
    Най-малкото я ползвам производителността за 4k HDR видео, снимки и по-бързо сърфиране в т.ч. ъплоуд, видеоразговори и мейли.
    Или викаш не е нужно да има научно-технически прогрес?
    Какво правиш тогава в нета, а не си стоиш в пещерата?

    Коментиран от #16

  • 16 гост

    6 4 Отговор

    До коментар #15 от "Гост":

    Оууу , ма то на 5-6 инча екранче най-важното е "4k HDR видео" , я кажи с лупичка ли го гледаш или просто ти става като си въобразяваш , че си някакъв "технологичен" фен , а ??!! На кой си мислиш ,че ги разправяш тия смешки , признай си поне , че главно го "ползваш" за фукня !!!

    Коментиран от #17

  • 17 Гост

    7 3 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    Абе ти си много зле! Нали се прехвърля видеото и снимките на компа и телевизора?
    В кой век живееш или си носиш навсякъде фотоапаратът?
    Но какво да обяснявам на технологичен изостаняк като теб?
  • 18 Ads

    4 2 Отговор
    Mate 10 lite за 600 лв. върши почти същата работа.
  • 19 Никой

    3 1 Отговор
    Всеки според нуждите и способностите да си купува каквото си иска, какво толкова спорите не мога да ви разбера. Телефоните, като всичко останало се развиват, стават все по-добри и започват да изместват лаптопите, истински преносими компютри. Не знам какво лошо има в това. Ако смятате че Нокия от 2000г е най-добрият телефон на света, ами ползвайте си го и оставете на нас да се кефим на най-новите постижения в технологията. Както неведнъж съм казвал, софтуера е също толкова важен, колкото хардуера. Естествено големите числа и външния вид продават, а не добре написаните програми и ОС. Не знам как ще се представят Х**вей при скъпите телефони, ако не се потрудят сериозно в софтуерната сфера. Само знам, че в момента имам такъв от средния сегмент и знам, че втори няма да си купя. Впечатляващи части и цифри, всичко това яко спънато от некадърно настъкмен скин върху андроид. Който си мисли, че всички андроиди са еднакви да вземе един 5 годишен Нексус и един нов китайски "флагман" и да се убеди сам за какво говоря.

    Коментиран от #20, #21, #27

  • 20 Бен

    1 1 Отговор

    До коментар #19 от "Никой":

    Абсолютно вярно! А аз след като навремето имах един р7, реших че повече хуАуей няма да помириша. Изтрях го два месеца и го връчих на сина. Той го изпускаше често и на последното падане му се пръсна гърба, който беше стъклен. Кофтито мнение си остана. Вярно, добре беше сглобен, всичко беше добре за времето си, но някак без душа беше проектиран.
  • 21 Язе

    7 3 Отговор

    До коментар #19 от "Никой":

    Телефон да измести лаптоп за работа?????С телефон може да сърфираш,да гледаш видео и други неща но за работа НЕ СТАВА.Странно защо тогава в IT сферата се мъчат с тези слаби и безполезни лаптопи.

    Коментиран от #22

  • 22 Никой

    4 1 Отговор

    До коментар #21 от "Язе":

    Ако говорим за работа, то всичко освен настолния компютър е компромис. Аз имам предвид за нуждите на обикновения човек да се свързва с другите, да влиза в Интернет, да снима и т.н. Мобилният телефон прави тези неща дори по-добре от лаптопа и е наистина преносим.
  • 23 Lumia 950

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бен":

    Правилно мислиш. Моята Лумия 950 е телефон на три години. Сравнявал съм снимки с Айфон Х, Галакси 9. Е, няма очеизвадни разлики, даже моя телефон при по-ниска осветеност дава по-детайлни и естествени снимки, зумнати на компютър.
    Качеството на камерата за мен е един от водещите критерии за избор на телефон. А в случая - за 2000 лв очаквам двойно по-добро качество на снимките. Съжалявам, мога да си ги позволя но това ще са най-глупаво похарчените пари за телефон.

    Коментиран от #25

  • 24 deadman1488

    1 0 Отговор
    ТВА Е МНОУ СКЪП ТЕЛЕФОНЕЦ САМО ЗА АМЕРИКАНЦИ И БРИТАНЦИ
  • 25 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Lumia 950":

    Само, че 950 загравя яко ако тръгнеш да сърфираш и е страшно бавен, заради смотания SD 808. Нали 2 години имах такъв и знам какво може. Да, приятен е и със страхотна камера, но е далеч от оптимален телефон. Да не говорим за забиванията на тъча, рестартирания и изчезване на звука ако го натовариш малко.
    1020 беше класи над него за времето си.
  • 26 Тралалааааа

    0 0 Отговор
    Плащай че да те следят! Монопол + мафия + ядове. = Гуугъл
  • 27 Леле

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Никой":

    Как ти мина през акъла че телефоните ще започнат да изместват лаптопите си нямам никаква представа леле чак ми странно че има такива хора да мислят така вземи та прочети за бенчмарковете на който и да е i3пц и ги сравни там с най мощния телефон който си мислиш че го има и го умножи по 5 та да изкарат горе доло еднакви резултати само за5минути траене после i3пц пак печели да не говорим за i5, 7,9там вече разликата е бая огромна от порядъка на 100000%
  • 28 самсунг

    0 0 Отговор
    Много пари за китайски боклук.Тука много разбирачи има."Андроида бил един и същ за 100 и 1000 лв телефон".Това като го прочетох и реших ,че няма смисъл да му обяснявам на човека колко е неграмотен.А пък нокиите си можете да ги пуснете в тоалетната и след това водата.
  • 29 toyota

    0 0 Отговор
    Голяма излагация направиха с тоз хуавей.Камерата уж е супер яка а се оказа ,че е калпава.Ама само с реклама не става.И този надпис лейка е просто един надпис да накара будалите да си мислят ,че е нещо марково.