11 Април, 2018 10:41 2 488 3

Електронни рег. табели

  • автомобили-
  • регистрационни номера
Електронни рег. табели - 1

Смяна на металните регистрационни номера с електронни обмислят властите в Дубай. Според тях това ще доведе до значително облекчение, както за собствениците на автомобили, така и за властите.

Новият номер ще се появява автоматично веднага след пререгистрацията на колата, а вграден чип в него ще дава пълна информация за движението на превозното средство. Тази технология обаче съвсем не е нова.

Преди време властите в Калифорния вече одобриха използването на електронни регистрационни табели, на които освен номера се изписва и друга информация, свързана с платено паркиране, като се появяват дори и реклами.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рекламист

    15 0 Отговор
    Да де, всичко е заради рекламите... И потях ще се "разхождат" лекарства, шоколади милка, шампоани, прахове за пране и прочее все адски необходими неща.

    Коментиран от #2

  • 2 Реалист

    14 0 Отговор

    До коментар #1 от "Рекламист":

    И като го "хакна" номера покрай камерата на КАТ ще прожектира порно филми
  • 3 Хак

    1 0 Отговор
    Точно и аз за тва си мислех...ше му пипна чипчето и камерите ...