Last news in Fakti

31 Юли, 2018 18:15 6 440 4

Видео показва евтиния iPhone 9 и X Plus

  • apple-
  • iphone

Известният блогър @Onleaks публикува видео на работните макети на новите смартфони на Apple. Клипът дава доста точна представа за размерите на iPhone X Plus и евтиния iPhone 9, които ще излязат заедно с второто поколение iPhone X през есента.

Освен по размери двата телефона се различават по двойната камера, с която ще разполагат само X и X Plus. Предполага се, че с цел икономия по-големият апарат ще има стоманена рамка, а 6.1-инчовият - алуминиева.

Заводските макети по правило се основават на производствени схеми, изтекли по веригата от доставчици в Китай. Устройствата от видеото отговарят напълно на слуховете за iPhone X Plus и iPhone 9, които се появиха през последните месеци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 e| komendante

    3 7 Отговор
    Сега всички цървули ще си купят айфони, ама моя е червен с Путин на екрана и пак не могат да ме стигнат. Само да не ме гепи оня дивак Манафов, че ще ми стане за пети път и взе да ми харесва нещо. И на нашите им харесва, а това е много опасно. Ще вземат да му препишат къщата и беемвето, а мен ще ме изгонят да бачкам някъде и няма да има кой да брани Россия и Владимир Владимирович. Дръжте се братушки, лапам шоколада и продължавам с офанзивата! А сороспиите, ако са уести, да заповядат в Спартакус, да видим кой- кого!

    Коментиран от #4

  • 2 Апъл

    8 6 Отговор
    Хамериканските пръчки са три класи под азиатските андроиди. Факт.
  • 3 цистит

    5 2 Отговор
    това прилича на тия кутийки за грим дето шантонерките на околовръстното ги ползват ръби роуз ли кво беше - евтина история
  • 4 qwerty

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "e| komendante":

    Радвам се, че и ти подкрепяш борбата със СПИН и си си купил червената версия.