Last news in Fakti

3 Август, 2018 15:36 2 549 5

Електрически мотоциклет в раницата

  • електрически мотоциклет-
  • smarcircle

С размери 49 на 19 см в сгънато състояние Smarcircle s1 с право може да претендира за титлата "най-компактен електрически мотоциклет в света". Разгъва се с пет лесни стъпки и става дълъг 95 см, а щом пристигне закъдето е тръгнал, собственикът може да го прибере обратно в раницата си.

Smarcircle s1 има рамка от въглеродни нишки и тежи 7 кг. Издържа ездачи с тегло до 100 кг и може да развие скорост от 20 км/ч, от които спира за 4 метра. 5.8-амперчасовата батерия се зарежда за 2.5 часа и позволява изминаването на около 20 км.

Всички функции на електрическата моторетка могат да се контролират със специално приложение за iOS и Android през Bluetooth. Цената е $999 (€863).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уес

    5 2 Отговор
    Глупости
  • 2 Г. Е. М.

    3 0 Отговор
    Мойта елтротинетка е по-яка, ама няма да ви я показвам, щото сам си я направих и... вдига цели 25 км/ч...
  • 3 незнайко

    2 0 Отговор
    С тези малки колеленца е супер неустойчиво ! Притежавам скутер който беше с 4 цола колела. След като ги смених и го преработих с 10 цолови се получи отлично превозно средство .
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Усмивката

    0 0 Отговор
    Може ,на писта.При дупките и равни тротоари още първото излизане и ще е последното му разглобяване на части.И супер синини