Last news in Fakti

16 Април, 2019 20:24 4 547 7

Джобен компресор от Xiaomi

  • xiaomi-
  • mijia-
  • компресор-
  • помпа

Компактната електрическа помпа Xiaomi MIJIA може да бъде полезен подарък за велосипедисти, шофьори, мотоциклетисти и дори учители по физкултура. Срещу $30 купувачът получава компресорче, което не се нуждае от външен източник на енергия.

Уредът има вградена батерия с капацитет 2 000 mAh. При пълен заряд на акумулатора MIJIA може да напомпа 7 футболни топки от 0 до 0.8 бара, 6 мотоциклетни гуми с размер 130/70 R12 от 0 до 2.4 бара или 5 автомобилни гуми с размер 215/60 R17 от 2 до 2.5 бара.

Компресорчето е снабдено с екран, на който се изобразяват налягането и крайния параметър, който цели помпането. Размерите на Xiaomi MIJIA са 124 на 71 на 45.3 мм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахах

    8 24 Отговор
    Пръчка...абсолютно непотребна
  • 2 395

    11 1 Отговор
    А колко 17и от 0 до 2.5?
  • 3 гост

    4 3 Отговор
    Защо всичко трябва да е на батерия с отровни метали и огромно замърсяване при производство и добив? Старата ръчна помпа не е ли достатъчна за велосипед?, при все че е много по-лека? Идиотско е да се смята, че всичко що се предлага трябва да се купува, консуматорщината е пагубна и после се чудете защо имало глобално затопляне и климатични аномалии.

    Коментиран от #4

  • 4 куку руку ку

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Старата ръчна помпа е достатъчна и за автомобил, стига да не се е отлепила гумата. А всички, подобни на това компресорче джаджи, са ненужни гевезелъци, предназначени за такива, които пътуват 3 километра с кола до фитнеса, за да бягат 3км на пътека.
  • 5 Гост

    5 0 Отговор
    какво му е многото на 2000ма батерия? в телефоните си имате по толкова.
    След първите 2 надувания с ръчна помпа си взех компресор за колата, не бъркайте удобството с мързела. С панталон и обувки като цапнеш 100 помпи и почти сигурно си се наклепал.
  • 6 Коко

    2 0 Отговор
    Компресоечето е иновативно и дизаинерски издържано, стига да не ви се наложи да го ползвате.
  • 7 Фен на БМВ

    3 1 Отговор
    Супер е, само дето цената е двойна, тоест $ 60. Относно куку руку коментат 4, то и колата е "ненужен гевезелък", джиткай си пеш и не пиши у нета. Чети вестници и там коментирай. Живеят в 18 век...