Last news in Fakti

15 Ноември, 2019 07:40 1 925 1

Advantech с нова технологична база в Япония

  • advantech-
  • япония-
  • тайван-
  • технологична база-
  • производство-
  • индустрия 4.0

Наскоро тайванската компания Advantech откри своя нов сервизен център в Япония, разположен в префектура Фукуока. С приключването на придобиването на акции на OMRON Nohgata през февруари 2019 г., сега преименувана на Advantech Technologies Japan (ATJ) разполага с най-голямата база в Advantech group.

Сервизният център на Advantech Japan ще се радва на върховите постижения на OMRON Nohgata, базирайки се на огромния капацитет на складовите им бази и успявайки да утрои производствения си капацитет, помагайки на Advantech да увеличи регионалния си растеж и да посрещне нарастващите нужди на „Индустрия 4.0“ чрез иновативно конфигуриране на поръчките за обслужване (CTOS).

Според Майк Койке, презиент на Advantech Japan, сервизният център е използвал ноу-хау на Advantech, както и CTOS за реализация на стандарта на корпорацията за върхови постижения в САЩ и Европейския съюз и прилагането му на новия пазар.

В производствената зона на фабриката, Advantech практикува Индустрия 4.0 - високо персонализиран CTOS , с мониторинг на данните в реално време, за да помогне мениджърите да предприемат необходимите действия , като се подобрява скоростта на производството при поддържане на високото качество и оптимална персонализация на продуктите.

Тази нова фабрика, управлявана от иновативния софтуер ще позволи на Advantech да предложи персонализирано асемблиране на оборудване – от локалните суичове, през десктоп, рак базираните компютри до сървърите. Advantech ще предостави и специализирани графични (видео) карти (GPU) за ускоряване на работата на изкуствения интелект, както и за ускоряването на компютъризираните процеси в промишлената автоматизация и индустриалните приложения, и не на последно място специализирани решения за нуждите на клиентите в набиращия популярност и обем сектор на Интернет на нещата (IoT).

В допълнение към новата фабрика ще има логистичен център, интегриран в нея, и така Advantech Group в Япония ще служи за производствена и логистична база, обслужваща 27 страни в света. По този начин ще се осигури върхово качество на технологиите на Advantech, превръщайки го в глобален бранд с щемпела: Made in Japan. В допълнение, разполагайки с отличната логистична функционалност, ще бъде възможно бързо да се отговори на нуждите и търсенето на японските клиенти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666®

    1 2 Отговор
    Си викам у Сливен са отворили, ама цъ. В западнала Япония било.