ФАКТИ.БГ

Xiaomi Redmi Note 8T и Xiaomi Mi A3 се предлагат в комплект с пречиствател на въздуха в най-новата оферта от А1

А1 започва да предлага Xiaomi Redmi Note 8T и Mi A3 в комплект с пречиствател на въздуха Xiaomi Mi Air Purifier 2H. Комплектите са налични както онлайн на А1.bg, така и в магазините на компанията

Публикувана: 14 Февруари, 2020 14:12
0 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 2121
Xiaomi Redmi Note 8T и Xiaomi Mi A3 се предлагат в комплект с пречиствател на въздуха в най-новата оферта от А1
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 1.4 от 10 гласа.

Xiaomi Redmi Note 8T е устройство, което залага на иновативните решения. Това е смaртфон от средния клас, който притежава солидни технически характеристики като батерия с капацитет от 4000 mAh и четворна основна камера с изкуствен интелект и 48 мегапиксела резолюция на основния фотообектив. Това е доказателство за променящите се стандарти в индустрията, както и в разбиранията за средния клас.

Xiaomi Redmi Note 8T и Xiaomi Mi A3 се предлагат в комплект с пречиствател на въздуха в най-новата оферта от А1

Това е видно дори само от пръв поглед, благодарение на изискания външен вид на устройството. Както дисплеят, така и корпусът са снабдени с Corning Gorilla Glass покритие, което ги предпазва от надраскване. Предната камера е вградена с капковидно изрязване в 6,3-инчовия дисплей на Xiaomi Redmi Note 8T.

Xiaomi Redmi Note 8T и Xiaomi Mi A3 се предлагат в комплект с пречиствател на въздуха в най-новата оферта от А1

Другият представител на средния клас на Xiaomi – Mi A3 също може да се похвали с отлични характеристики. Основната камера при него е тройна – съответно с 48, 8 и 2-мегапикселови обективи, всеки от които изпълнява различна функция в процеса на създаването на перфектната снимка. Разбира се, няма как да се мине и без прецизна селфи камера. В случая на Xiaomi Mi A3, тя разполага с 32 мегапиксела.

Mi А3 е по-компактното от двете устройства, с размер на дисплея от 6,09 инча. С технологията HD AMOLED, той гарантира наситени цветове и добър контраст. Прави впечатление и вграденият в него в сензор за пръстови отпечатъци, който е по-сигурен от всяка парола, а сигурността и ъпдейтите на операционната система са гарантирани от Android One.

Предложение без прецедент от А1

Телекомът предлага Xiaomi Redmi Note 8T и Xiaomi Mi A3 в кoмплект с пречиствател на въздуха Xiaomi Mi Air Purifier 2H. Темата за чистотата на въздуха, която е центъра на общественото внимание през последните месеци, намира своето отражение и в офертите на А1.

Самият пречиствател също е с марка Xiaomi и продажбата му в кoмплект със смaртфон от същия бранд не е лишена от логика. Той е съвместим с Mi Home – приложение, което работи както с Android, така и с iOS устройства. Ако го инсталирате на новите си Redmi Note 8T или Mi A3, ще можете да се възползвате от редица функции на уреда, независимо къде се намирате.

Приложението предлага справка за качеството на въздуха в реално време, изпраща известия, когато е необходима смяна на филтъра и засича температурата и влажността в помещението. С негова помощ потребителите могат да регулират режима на рaбота, скоростта и да залагат таймер.

Самият пречиствател работи с HEPA филтър, който елиминира до 99,97 процента от фините прахови частици с големина до 0,3 микрона. За оптималната му рaбота се препоръчва разполагането му в помещения с площ между 18 и 31 квадратни метра.

Точният момент за нетрадиционен кoмплект

Тази нетрадиционна оферта от А1 идва точно навреме за зимния сезон, в разгара на дебата за качеството на въздуха. Xiaomi Redmi Note 8T и Xiaomi Мi A3, в кoмплект с пречиствателя за въздух Xiaomi Mi Air Purifier 2H са налични в магазините на , както и в електронния магазин на сайта на телекома – А1.bg.

Цената на кoмплекта с Redmi Note 8T е 249,98 лева в брой или 15,50 лева на месец на изплащане, при закупуване с тарифен план A1 One Unlimited 5XL. По-компактното от двете устройства – Xiaomi Mi A3 ще може да бъде закупено за 269,99 лева в брой или 16,50 лева на месец, отново в комбинация с тарифен план A1 One Unlimited 5XL.

Xiaomi Redmi Note 8T и Xiaomi Mi A3 се предлагат в комплект с пречиствател на въздуха в най-новата оферта от А1

А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални yслуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани yслуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, включително четири собствени спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни yслуги, собствена плaтформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на близо 5 милиона клиенти. През 2019 г. A1 България отчита приходи от 486,2 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 179,4 млн. евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 25 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония (А1) и Сърбия (Vip mobile). Приходите на A1 Group за 2019 година са 4,57 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,56 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни yслуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни доставчици в света.

Поставете оценка на статията:
Оценка 1.4 от 10 гласа.


Ловци на бисери