Last news in Fakti

14 Юни, 2021 14:06 1 890 0

Конфигураторът на Porsche вече не включва само автомобили

  • porsche-
  • porsche design-
  • часовник

Сайтът на марката предлага и различни опции за часовници

Конфигураторът на Porsche вече не включва само автомобили - 1

Porsche Design вече разполага със собствен конфигуратор, който позволява да видите и направите часовник по свой собствен вкус и да видите как точно може да изглежда той. Подобно на конфигураторите при автомобилите, така и тук може да избирате между различни опции, предварително зададени от производителя.

Конфигураторът на Porsche вече не включва само автомобили

Към момента на сайта може да намерите два от часовниците на марката, като единият от тях е създаден специално за последното 911 GT3. Очаквано може да избирате между различни материали за корпуса, каишката, стрелките и циферблата на часовника който сте си харесали.

Конфигураторът на Porsche вече не включва само автомобили

Също така може да избирате между различна задна част на часовника, като една от опциите включва дизайн който е идентичен с този при джантите на 911. Разбира се, всичко това идва и на съответната цена, като всяка промяна се отразява при нея. Подобно на конфигураторите при автомобилите, така и този може да бъде използван просто за мечтаене в свободното време.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА