Last news in Fakti

10 Август, 2021 18:25 4 939 15

90 евро годишно, за да играете игри в своя Mercedes EQS

  • mercedes-
  • eqs

Първите 12 месеца ще са безплатни

90 евро годишно, за да играете игри в своя Mercedes EQS - 1
Снимки: Mercedes

Новият флагман в електрическата гама на Mercedes – EQS вече е достъпен за поръчки в родната Германия и заедно с тази новина, германската компания разкри и част от някои екстри, които ще бъдат достъпни, чрез интернет ъпдейти след заплащане на съответната сума.

90 евро годишно, за да играете игри в своя Mercedes EQS

Преди няколко седмици стана ясно, че завиващите задни гуми с 10-градусов ъгъл ще струват 489 евро в Германия след поръчка, а базово ще разполагате с едва 4.5-градусово завиване на задната ос.

90 евро годишно, за да играете игри в своя Mercedes EQS

Подобно на това, през изминалия ден бе съобщено за добавени игри, които ще могат да бъдат поръчвани допълнително, срещу сумата от 90 евро на година. Все пак първите 12 месеца за тази екстра ще бъдат безплатни, а клиентите ще решат дали да продължат с платената ѝ версия след това. Срещу 50 евро ще може да поръчате и два допълнителни режима на шофиране, които ограничават максималната скорост до 120км/ч за Beginner Driver Mode и 80км/ч за Valet Mode и забраняват включването на спортен режим и изключването на ESP.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    25 2 Отговор
    Карл Бенц ще стане на вентилатор в рая! ;)
  • 2 Реалист

    24 2 Отговор
    Кинеф и кухня ши има ли:)
  • 3 Benz

    23 2 Отговор
    90 евра за да играеш нарежданка на китайския таблет.
  • 4 doggy

    21 2 Отговор
    А до скоро младежи и девойки си играеха в колите на дай-дръж без да има нужда от компютри...
  • 5 Пурко

    10 2 Отговор
    А срещу колко евро ще може да се използва вибратор? За един прЕател питам ....

    Коментиран от #13

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Христо

    4 3 Отговор
    Поне ценоразписа им е жълти стотинки спрямо този на тревомана ...

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Чичко тревичко

    7 3 Отговор

    До коментар #7 от "Христо":

    То затова колите на тревомана са разпродадени до април догодина, а вероятността EQS да повтори пазарното фиаско на EQC е огромна. Да си чул за успешен модел електромобил на Mercedes?
  • 9 гост

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "Христо":

    Ама да бе , само дето "началната" цена е по 3 (три) , хахахах !! За много по-лоши показатели !! А игрите в Тесла са безплатни , за твое съжаление ! Обаче по-важното е , че с тия уж "екстра" режима всъщност прикриват АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ за всички ограничител на скоростта независим от шофьора и аварийното спиране също без участие на шофьора при опасност !! Тоест искат пари за нещо абсолютно задължително за всички нови автомобили от догодина !
  • 10 Деградация

    5 1 Отговор
    Ако някой може да ми обясни за какъв чеп ти са игри в кола, след като можеш да си разцъкваш на телефона като ти е скучно, ще му стисна ръката. Още доста ще почакаме летящите коли, които съм си представял, че ще има в далечната 2005г...

    Коментиран от #11

  • 11 Много филми гледаш!

    2 5 Отговор

    До коментар #10 от "Деградация":

    Летящи коли няма да има и през 2050 година, освен някой друг прототип. Винаги съм се смял на такива предположения, както и на мантрата за водородно задвижване, която повтарят от 30 години насам и все е зад ъгъла, ей сега след три години оттогава насам. Това са без перспективни технологии.

    За сметка на това, бъдещето винаги е принадлежало на електромобилите, който всички си представят като заместител на автомобилите, но всъщност в бъдеще ще изпълняват ролята на power bank на колела и ще разнасят енергия напред-назад, която ще може да се споделя и ще е част от енергийната система, въпреки че сега това на повечето им звучи като научна фантастика. Точно както не могат да си представят, че над всеки паркинг ще има фотоволтаици и тока ще се съхранява директно в автомобилите под тях, които после ще връщат съхранената енергия в мрежата, а не да я теглят от там за да се движат.

    Ще ми се да ви виждам физиономиите докато четете това. Само след 10 години Това ще е реалност даже и в България, доста преди масовото навлизане на електромобилите.

    Коментиран от #12

  • 12 дада

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Много филми гледаш!":

    бъдещето може би принадлежи на елколите но не и настоящето.

    Коментиран от #14

  • 13 Plameni

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Пурко":

    Май за себе си питаш
  • 14 Така е!

    0 2 Отговор

    До коментар #12 от "дада":

    Има доста натрупани автомобили с ДВГ - около милиард. Ще са необходими поне двайсетина години да заменим поне една трета от тях с електромобили. Обаче е факт, че връщане назад няма и както електромобилите така и възобновяемите източници ще изместват останалите със скоростта с която могат да се произведат. Така че ще е дълъг, но сигурен процес.
  • 15 Бай Х@И

    0 2 Отговор
    Дай да се разберем ние ша караме или игри ша играем или мерцедесу сам ша ни вози пък ние ша си цъкаме хахах.