Last news in Fakti

19 Август, 2021 17:40 2 458 1

BMW се допитва до собственици на Apple Watch за новото си приложение

  • apple-
  • apple watch-
  • bmw

Чрез него ще може да се контролират различни функции по автомобила

BMW се допитва до собственици на Apple Watch за новото си приложение - 1
Снимки: Apple

Партньорството между BMW и Apple не е тайна за никога и в скоро време очакваме то да се засили още повече след като баварската компания планира да представи ново приложение за ползвателите на смарт часовника на марката.

Според информация на 9to5mac, клиенти на BMW, използващи Apple Watch са включени в проучване за това какво искат да получат от новото приложение и какво би им се харесало.

BMW се допитва до собственици на Apple Watch за новото си приложение

По предварителни данни, часовникът най-вероятно ще изпълнява функции подобни на тези на Digital Key, като например да показва различна информация за автомобила или пък да изпълнява различни функции като заключване и отключване, отваряне и затваряне на прозорците, работа на климатичната система и други.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям Слон

    5 0 Отговор
    Собствениците на iWatch с BMW искат по-силни батерии на своите часовници :-))))) Че това, което предлагате в момента, е пародия на батерия.