Last news in Fakti

20 Август, 2021 16:58 8 321 12

Колко струва подмяната на екран при сгъваемия смартфон на Samsung?

  • samsung-
  • galaxy fold-
  • galaxy flip

Цената на устройствата варира между 2 хиляди и 4 хиляди лева

Колко струва подмяната на екран при сгъваемия смартфон на Samsung? - 1
Снимки: Samsung

Преди малко повече от седмица от Samsung представиха новите версии на своите сгъваеми смартфони в лицето на Galaxy Z Flip 3 и Galaxy Fold Z 3. Освен интересен външен вид, устройствата предлагат и конкурентно способни характеристики, които разбира се, пристигат и на съответната цена, а тя е близо 2100 лева за Galaxy Z Flip 3 и около 4000 лева за Galaxy Z Fold 3.

Колко струва подмяната на екран при сгъваемия смартфон на Samsung?

Безспорно един от най-скъпите елементи в смартфоните е техният екран, а освен това е и един от най-уязвимите. Едва ли има човек, който не е изпускал телефона си, а това по някога може да завърши фатално за дисплея, особено при устройства като споменатите по-горе. Въпреки, че Galaxy Z Fold 3 и Flip 3 все още не се продават официално, то вече стана ясно колко ще ви струва поправка на екрана, ако се случи нещо с него.

Колко струва подмяната на екран при сгъваемия смартфон на Samsung?

При по-евтиния Galaxy Z Flip 3 цената за поправка на сгъваемият екран ще бъде около 620 лева, а за по-малкият екран в задната част ще са ви нужни около 170 лева. При Galaxy Z Fold 3 цената очаквано е по-висока и големият екран ще ви коства около 800 лева за подмяна, а по-малкият екран на гърба ще ви струва около 250 лева. Въпреки, че цените не са от най-ниските, то трябва да отбележим, че подмяната е доста по-евтина от тази на предишното поколение устройства.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сахиб

    39 5 Отговор
    4 бона за слушалка? Че то двете ми коли не струват толкова и ми вършат повече работа

    Коментиран от #11

  • 2 Jeep

    32 3 Отговор
    Сега потребителските кредити са с ниски лихви. Бая народ ще се нареди да се показва, че няма пари. Най-забавно ми е като гледам някой по потник и анцуг да размахва айфон за два бона.

    Коментиран от #3

  • 3 Пурко

    24 4 Отговор

    До коментар #2 от "Jeep":

    И по джапанки, но задължително с бели чорапи!
  • 4 Потребител

    1 2 Отговор
    А за първата година подмяната струва 240лв. и за двата модела
  • 5 ДртИ УАЙТ БОЙ

    14 0 Отговор
    Купувайте, заменяйте, сменяйте, поправяйте и съответно НАБУТВАЙТЕ се - тя, човешката елементарност и ограниченост граници не познава и е като леко полегнала нула - БЕЗКРАЙНА, м-ДА! Проблемът в случая е, че НЕ пазите, просто не го слагайте в задния си джоб и не сядайте в/у смарт-фончето, а го дръжте в калъфче, чехълче, или квото там требе!
  • 6 Дядо

    1 9 Отговор
    Мдаа, гледам за доста хора гроздето е кисело.

    Коментиран от #7

  • 7 Nokia

    15 0 Отговор

    До коментар #6 от "Дядо":

    Не е кисело,приятел,семейния бюджет е 8000лв,без деца и не мога да си позволя телефон за 4000.А на тия дето работят за 1500лв и имат телефон на изплащане за 4000,ползван за FB,YTube и Viber,направо не мога да им се начудя.
  • 8 Има няма

    22 0 Отговор
    Едно време хората теглеха кредити,да си купят парцел и материали,за да си построят къща,сега теглят кредити за телефони и джуки и цици и викат НЯМА.Ми няма и да има,като няма и в главата,как да има.
  • 9 Талибан

    12 0 Отговор
    Казано е-''ГЛУПАКЪТ КРЕПИ СВЕТА''. Иска ли да добави някой нещо?
  • 10 пълна щуротия

    4 0 Отговор
    ще изчакаме да станат по 5 лева телефоня и 1 лев екрана и тогава ще помислиме
  • 11 гост

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Сахиб":

    и аз това казвам, хем носиш тухла, хем е голямо, хем е тежко, хем е много скъпо, хем не прави някакви чудеса освен да харчи много енергия с този диспей. и ако някой може ми каже защо ти е това, аз не знам, ако ти трябва голямо си купи един таблет или лаптоп за 1000лв и телефон за 1000лв, пак ще си напред с 2 бона.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.