Last news in Fakti

20 Декември, 2021 18:12 13 714 15

Това е последният телефон на Nokia за 2021 година

  • nokia-
  • телефон-
  • сгъваем телефон

Финландската компания също представя сгъваемо устройство 

Това е последният телефон на Nokia за 2021 година - 1

Сгъваемите смартфони са последната новост в света на смартфоните и вече няколко производителя представиха подобен тип устройства през последните месеци, а други тепърва предстои да представят.

Nokia също е в крак с модата или поне отчасти и в следващите дни се очаква да представи сгъваемият телефон, който виждате на снимките. Устройството, което не е от най-модерните и дори бихме казали, че не е особено актуално за края на 2021 година ще е последното попълнение в портфолиото на финландците за тази година.

Очаква се телефонът да бъде представен в следващите дни, след като по-рано се появи в сайта на Tracfone. Според характеристиките, Nokia 2760 Flip 4G разполага с LCD дисплей с резолюция 240х320 пиксела и 1450мАч батерия, издържаща до 14 дни. Паметта за съхранение на устройството е 32GB, а функции като 4G и Wi-Fi, все пак връщат телефона в това десетилетие.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 страшен фон

    32 4 Отговор
    такъв имах 2001 ... страшен телефон от Нокиа за края на 2021
  • 2 Алкохолий

    28 8 Отговор
    Ако искате да превърнете световна компания номер едно за телефони , в последна такава моля доверете се на някой американски инвеститор, успеха е гарантиран!

    Коментиран от #6

  • 3 Варненец

    46 1 Отговор
    Финландска компания??? Тези от 15 години са китайски
  • 4 айде,бе

    18 7 Отговор
    Това ли е последната новост,в света на смартфоните!??Ми то моторола ги прдставяше тази,още в зората на телекомуникациите!Друг е въпросът,че екраните им малки и тъчскрийна не беше опция,та не се нложиха!В сферата ра сгъваемипе устройства засега ,лидер са Самсунг!Кога ти требе телефон се обаждаш,кога ти требе таблет го разгъваш! Лошото е ,че скъпи са още!
  • 5 оня с магарето

    15 3 Отговор
    и за какво може да се използва интернет на такъв телефон?
  • 6 прав си

    22 2 Отговор

    До коментар #2 от "Алкохолий":

    много си прав, Нокия я върнаха в първи клас пичовете от Майкрософт
  • 7 Тоалетна хартия

    18 0 Отговор
    Финско е само името....!!!
  • 8 нирвана

    19 6 Отговор
    Нокиа на какво разчитат, на някаква носталгия ли? Правеха много здрави телефони, но като излязоха смартфоните, нещо изостанаха.

    Коментиран от #9

  • 9 Не беше

    19 0 Отговор

    До коментар #8 от "нирвана":

    проблема в смартфоните! Нокия имаше уникални смартфони! Серията N! После Лумия! Уникални телефони! Имаха и добър софтуер, но си повярваха повече с платените приложения! Появи се андроид, който въобще не е по добър, но се оказа по атрактивен! Скочиха после на уйндоус и първите серии не бяха добри, но от уйндоус фон 8 натам, работеха перфектно! Изключително леко и гладко, но имаха твърде малко приложения! Иначе работеше по добре от андроид! Крайният резултат на Нокия, е достоен за учебниците по икономика, как се фалира една от най мощните и успешни технологични компании! Реално останалите подразделения останаха да работят! До ден днешен Нокия е един от лидерите на мобилното оборудване за операторите! Отделно продадоха много патенти! От други до ден днешен печелят близо милиард годишно! Huawei преди няколко години взеха над шест хиляди патента от Нокия и факт, че сега имат едни от най добрите телефони! Сегашните смартфони на Нокия обаче въобще не блестят! Те бяха лидери и в камерите, а сега са им под всякаква критика! Има какво да ни предложат, но ще трябва да се понапънат!
  • 10 LMFAO

    6 8 Отговор
    😂Кво е тва ебате👌 Такъв имах преди 15г😂👌💀
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Paxnas

    4 0 Отговор
    Нокиа е име и е време да се възстановят,ако естествено са по гъвкави.

    Коментиран от #15

  • 13 Сашо

    1 0 Отговор
    1450 милиамперчаса и държи 14 дни?
  • 14 Сашо

    1 0 Отговор
    1450 милиамперчаса и държи 14 дни?
  • 15 mdaaaaaaaaa

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Paxnas":

    Ако имат собствена OS по-добрс от ios, ...тогава може.