Last news in Fakti

25 Февруари, 2022 18:39 1 606 5

Apple ще улесни поправянето на устройства с повредено Face ID

  • apple-
  • face id-
  • поправка

Вече няма да се налага смяна на целия дисплей 

Apple ще улесни поправянето на устройства с повредено Face ID - 1

Apple ще улесни значително потребителите, а също така ще намали и разходите им за ремонт с промяна, която засяга Face ID функцията на устройствата. Според информация на MacRumors, съвсем скоро от компанията ще дадат възможност на сервизите да поправят Face ID модулите отделно от целия дисплей.

Apple ще улесни поправянето на устройства с повредено Face ID

До момента при повреда във Face ID компонентите, Apple заменяше целия дисплей, но това съвсем скоро ще се промени. Компанията от Купертино ще позволи достъпа до TrueDepth Camera настройките, което ще позволи и подмяната единствено на компонентите, които отговарят за лицевото разпознаване.

Apple ще улесни поправянето на устройства с повредено Face ID

Все още няма информация кога точно ще се случи това или каква ще е цената на услугата, но най-вероятно от Apple съвсем скоро ще обяват официално услугата.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 wing

    6 1 Отговор
    ужас хахахаххахаха
  • 2 шумкари

    2 6 Отговор
    Може ли да спрете да завиждате на Апъл?

    Коментиран от #3

  • 3 котиоши

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "шумкари":

    Никой не завижда, смеем ви се :)))))))) все някой им завижда пък на тия, до такава степен сте си втълпили, че епъл е нещо повече, че чак не ви се вярва като ви се смеем искрено. Нека ви брулят яко ...заслужавате си го :))))))))).

    Коментиран от #4

  • 4 Ставри с Iphone

    0 4 Отговор

    До коментар #3 от "котиоши":

    И на какво се смеете, на това че ви отключвам телефоните със снимка ли??

    Коментиран от #5

  • 5 iShit

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ставри с Iphone":

    Никой до сега не ми е отключвал телефона със снимка :) няма и да го отключи, да казвам ли защо? На това ли се държите още? Заблудени оФчици! Така ви доят кооолко години вече? Коолко години ви пробутваха LCD дисплеите с прекрасни имена. Тъпото е, че и аз се набутвах доста време с тегните пръчки