2 Март, 2022 19:10 4 697 4

TikTok се противопостави на YouTube

  • tiktok-
  • youtube

Платформата вече позволява качването на видеа до 10 минути

TikTok се противопостави на YouTube - 1

Битката между YouTube и TikTok продължава да се води все по-ожесточено и въпреки, че до момента от YouTube копираха по-голяма част от функциите на TikTok, ето че сега наблюдаваме обратното. В последните дни, стотици потребители се похвалиха с нова функция, която от TikTok изглежда тестват в световен мащаб.

Избрани потребители на социалната мрежа вече имат възможността да качват видеа с дължина до 10 минути. Това е пореден ход в надпреварата между двете платформи, които се борят за привличането на все повече хора на своя страна.

Припомняме, че през последните месеци от TikTok предложиха възможност за качването на видеа с дължина от 3 минути, а по-късно и такива с дължина до 5 минути.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асан

    24 11 Отговор
    Русия ще победи да знаете
  • 2 Последния Софианец

    14 3 Отговор
    Тия иранци ще победят накрая
  • 3 Братя Китайци

    10 0 Отговор
    Заедно срещу нацизма.

    Коментиран от #4

  • 4 Rado

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Братя Китайци":

    Не забравяй и брадатите чеченци и те са ви братя.