Last news in Fakti

11 Март, 2022 20:59 2 600 0

Google въведе нов начин за заплащане на приложения

  • google-
  • google play

Вече може да използвате Google Play Points вместо истински пари

Google въведе нов начин за заплащане на приложения - 1

Google въведе нов начин за заплащане за приложения в своя Google Play Store, съобщават от 9to5Google. Определен брой потребители са получили нова функция, която по-късно тази година трябва да достигне до всички използващи операционната система. Става въпрос за така наречените Google Play Points, които са налични в онлайн магазина от години.

Google въведе нов начин за заплащане на приложения

Сега те вече могат да се използват вместо истински пари и да служат за заплащане на приложения. Една точка е равна на 1 американски цент или 1 долар е равен на 100 точки. До момента точките можеха да се използват по подобен начин, но вместо директно закупуване на приложения, те служеха за закупуване на онлайн ваучери или купони.

Google въведе нов начин за заплащане на приложения

За първи път системата с точки Google Play Points бе представена през 2018 година, а от 2019 година тя започна да се използва в САЩ. Точките могат да се печелят по различни начини с поръчки на приложения, книги, музика и други.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА