Last news in Fakti

23 Март, 2022 18:48 2 291 5

Motorola показа изключително леко 125W зарядно

  • motorola-
  • зарядно-
  • xiaomi

Все още не е ясно кой модел ще използва пълноценно технологията

Motorola показа изключително леко 125W зарядно - 1

Генералният директор на Lenovo Mobile Phone Business Department в Китай, част от които е и Motorola, разкри нов адаптер за зареждане на смартфони, който поддържа мощност до 125W. Зарядното устройство е два пъти по-бързо от това, което Motorola предлага при своите флагмани Edge 30 Pro и Edge 30 Ultra, които поддържат максималните 68W.

Освен бързото зареждане, адаптерът може да се похвали и с изключително лекото си тегло от 130 грама. За сравнение, подобното предложение от Xiaomi тежи 195 грама, докато това на Vivo тежи 210 грама.

Макар зарядното да бе показано, все още не е ясно за кой модел е разработено то. Ако съдим по слуховете, то най-вероятно адаптерът ще направи официалния си дебют в следващите месеци с устройството Frontier,което трябва да тласне Motorola към битка с iPhone 13 Pro и други модели от този клас.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Къде е Ел. професора

    5 1 Отговор
    Дето обясняваше, че type-c конектора можел да понесе само 1 ампер ток? Хайде сега да обясни как се зарежда със 125 вата мощност през type-c конектор с максимум един ампер?

    Тук се напълни с фалшиви професори по електротехника, висшисти завършили ДВГ и архитекти.
  • 2 Джипко Бибитков

    5 0 Отговор
    Последният стандарт на USB-C - 2.1, поддържа до 240W ( 48V, 5A )

    Коментиран от #3

  • 3 Браво! Респект!

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Джипко Бибитков":

    Предполагам, че дори не си инженер и го знаеш, а миналата седмица един, който се представи за електроинженер, твърдеше че този стандарт поддържа максимум 1 ампер ток.

    Ама нищо чудно, щом тези които се представят за инженери по ДВГ вярват в перпетуум мобиле и твърдят, че от максимална входяща от горивото мощност 45 киловата, до колелата стигат 50 киловата при 40% КПД.

    А една архитектка, твърдеше, че били издали разрешително за строеж на завода за Тесла без да имат ОВОС, който получиха на 4 март тази година.

    Въобще се оправдава поговорката "като ме знам какъв инженер съм, ме е страх да отида на доктор".

    Лошото е, че тези вероятно дори не са инженери и архитекти, но заради такива като тях, когато някой каже че е учен, инженер или архитект, на събеседника му светва лампичката, че се опитват да го излъжат.

    Коментиран от #4

  • 4 Джипко Бибитков

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Браво! Респект!":

    Е, инженер съм, но както и да е... :)

    Коментиран от #5

  • 5 Браво! Респект!

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Джипко Бибитков":

    Поне за разлика от останалите, имаш пълното основание с гордост да заявиш, че си инженер!

    Добре, че има хора като тебе!