Last news in Fakti

28 Март, 2022 18:47 1 379 2

Vivo представя сгъваем смартфон след две седмици

  • vivo-
  • смартфон-
  • сгъваем смартфон-
  • устройство-
  • телефон

X Fold ще се появи на 11 април

Vivo представя сгъваем смартфон след две седмици - 1

След като в петък китайската технологична компания Vivo потвърди, че съвсем скоро ще представи сгъваем смартфон, сега стана ясно и кога точно ще видим премиерата на интересното устройство. От компанията разкриха, че това ще се случи на 11 април по време на специално организирано събитие.

Конкурентът на Galaxy Z Fold3 ще разчита именно на подобен дизайн с голям екран във вътрешната част и нормален по размери екран от едната страна. За сега още не се споменават характеристиките на устройството, нито размерът на екрана, но най-вероятно това ще се случи съвсем скоро, още преди официалното представяне на устройството.

Vivo представя сгъваем смартфон след две седмици

Освен сгъваемият модел, събитието ще е домакин на още поне една премиера. Става въпрос за смартфонът X Note, който се очаква да разполага с огромен екран и съпътстваща го батерия.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами

    1 7 Отговор
    ще наподобява ами, нямат си свой дизайн. Всичко Китайско е долнопробна имитация без аналог ахахахах
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.