Last news in Fakti

14 Април, 2022 17:59 2 276 2

TikTok въвежда бутон за НЕхаресване

  • tiktok-
  • видео

По този начин компанията иска да замисли хората, които пишат тези коментари

TikTok въвежда бутон за НЕхаресване  - 1

Популярната платформа за споделяне на кратки видеа TikTok тества нова функция, която ще позволи на потребителите да реагират с нехаресване на коментари. Функцията към момента не е достъпна за всички, а в зависимост от нейното представяне, компанията ще реши дали да допусне широкото ѝ разпространение.

Чрез изразяването на нехаресване за определен коментар, TikTok иска да замисли хората, които пишат тези коментари над това което те са направили и да осмислят поведението си в бъдещето. Накратко от платформата искат да задържат неуместните коментари и да ги сведат до минимум.

Потребителите ще могат да виждат общия брой отрицателни реакции към коментара, но няма да могат да виждат кой е дал своят глас.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мохамед

    5 0 Отговор
    ДАНО Е ИКОНКА С ПОВРЪЩАНЕ!
  • 2 Жик Так

    3 1 Отговор
    Това приложение е по вредно от най гнусната чалга