Last news in Fakti

4 Май, 2022 10:45 1 304 2

Mustang Mach-E може да тегли по-тежки товари след интернет ъпдейт

  • ford-
  • mustang-
  • mustang mach-e-
  • интернет ъпдейт-
  • ъпдейт

Обновлението носи и по-бързо зареждане

Mustang Mach-E може да тегли по-тежки товари след интернет ъпдейт - 1

Искаме или не, ерата на автомобили, които са повече компютри вече е тук. Поредното доказателство за това е ъпдейт, който Ford Mustang Mach-E ще получи през следващите седмици. По-рано днес от американската компания обявиха, че новите автомобили ще пристигат с обновена версия на своя софтуер, която увеличава максималното тегло, което електромобилът може да тегли, а също така съкращава и времето за зареждане.

Mustang Mach-E може да тегли по-тежки товари след интернет ъпдейт

Освен новите автомобили, вече закупените такива също ще могат да се възползват от тези подобрения, благодарение на интернет ъпдейт, който от марката разпространят към клиентите. По този начин собствениците на Mach-E вече ще могат да теглят до 1000 килограма със своите електрически „кончета“, вместо допустимите към момента 750 килограма.

Mustang Mach-E може да тегли по-тежки товари след интернет ъпдейт

Промяна има и при зареждането между 80% и 90%. Към момента то отнема 52 минути, а след инсталирането на новия софтуер, същото упражнение ще отнема само 15 минути. Това се отнася единствено за DC зарядните станции и няма да повлияе на зареждането от друг вид станции или домашен контакт. От Ford добавят, че има подобрение и при комфорта по време на шофиране, благодарение на прекалибриране на софтуера за рекупериране на енергия и шофирането единствено с педала на газта.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 2107

    5 3 Отговор
    Аз с моята скромна "ЛАДА" 2107 на над 150 000 км, работеща на LPG теглих един закъсал приятел с неговият бус "Опел-Виваро" при това натоварен (с обща маса над 2500-2700кг) цели 65 км . 72 коня е по каталог 1500 кубиковият ми мотор, но мерен при работа на бензин и при това -нов. Реално в момента са впрегнати не повече от 60-на здрави "кончета" -останалите окуцели или умрели ...Това се случи преди 3-4 години ,а съединителят ми е още оригинал .

    Коментиран от #2

  • 2 Така е!

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "2107":

    От Лада по-хубаво няма. Никога не е имало и няма и да има! Това е автомобилът мечта на всеки един шофьор, но не всеки може да си го позволи!

    Ти си щастливец! Поздравявам те! Тази Лада ти я сложила вярно 30 години и ти пожелавам да ти сложи така още 30 и да я завещаеш на внуците да си я ползват!