Last news in Fakti

9 Май, 2022 15:32 2 889 1

WhatsApp получи нова функция

  • whatsapp-
  • приложение-
  • реакция-
  • facebook

Вече може да реагирате на различни съобщения в приложението

WhatsApp получи нова функция - 1

WhatsApp не спира да получава ъпдейти и след като през изминалите седмици бе обявено, че приложението ще поддържа свързване на различни устройства към един акаунт, сега лично изпълнителният директор на Meta – Марк Зукърбърг съобщи за нова функция на популярната платформа за чат.

Става въпрос за функция, която позволява на потребителите да реагират на свои или чужди съобщения. Въпреки, че това е новост за WhatsApp, други приложения в тази категория като Viber, Messenger и други отдавна разполагат с подобна функционалност.

WhatsApp получи нова функция

Към момента в WhatsApp са налични седем емотикона за реакция, но от изявление на Зукърбърг стана ясно, че скоро те ще се увеличат. Заедно с това, приложението увеличи двойно максималния брой участници в един разговор, като горната граница вече е 512 души.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.