Last news in Fakti

25 Май, 2022 19:25 1 922 5

Сгъваемият смартфон на Motorola бе показан в кратко видео

  • motorola-
  • razr 3-
  • razr-
  • samsung

Razr 3 е с изцяло нов дизайн 

Сгъваемият смартфон на Motorola бе показан в кратко видео - 1

Motorola вече потвърди, че разработва изцяло нов сгъваем смартфон от серията Razr, който ще бъде оборудван с новия процесор Snapdragon 8+ Gen 1. По-рано днес в интернет пространството се появи видео в което смартфонът бе показан в целия си блясък, включително в сгънато и разгънато положение.

В сравнение с оригиналния модел от 2019 година и неговия наследник от 2020 година, смартфонът е с изцяло нов дизайн и прилича повече на Galaxy Flip, отколкото на предишните версии на устройството. Камерите вече са две на брой, а в единият екран е поставена и допълнителна селфи камера.

Сензорът за пръстови отпечатъци е поставен в страничната част, върху бутона за включване на смартфона, а екранът при сгънато положение изглежда още по-голям от преди. За съжаление видеото не разкрива повече, но очакваме официалната премиера в следващите дни.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роки

    5 2 Отговор
    Файда нулева сгънат наполовина, ама два пъти по-дебел.

    Коментиран от #2

  • 2 Класика

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Роки":

    Моторола Най готината марка Особено сгъваем тел
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Е ТЕ ТОВА МИ Е МЕЧТАТА

    3 1 Отговор
    ДАНО Е ПОД 100 ДОЛАРА ИНАЧЕ ..... НЕ КЛЪВВАМ !

    Коментиран от #5

  • 5 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Е ТЕ ТОВА МИ Е МЕЧТАТА":

    добави една нула отзад и може да си купиш нов от предходния модел, новите ще са още повече. Никой не споменава, че батерията им е малка и се изтощава бързо, не само на мото, а и на другите сгъваеми модели като самсунг и шиоми; след това тези телефони не са като старите да може да ги отвориш с една ръка, а сгъвката на дисплея си личи, не е като на това видео да е незабележима.