Last news in Fakti

17 Юни, 2022 20:49 3 284 4

Германци правят VW Beetle за 570 хиляди евро

  • vw-
  • volkswagen-
  • beetle

Ще бъдат произведени само 22 екземпляра

Новооснована германска компания с името Milivie анонсира своя първи продукт на базата на класически Volkswagen Beetle. Възродената икона ще бъде произведена в лимитирана серия от която ще бъдат направени едва 22 броя. Те символизират производството на 22 милиона броя от оригиналния Volkswagen Beetle. Всяка от колите ще бъде с начална цена от 570 хиляди евро.

Германци правят VW Beetle за 570 хиляди евро

Milivile 1, както ще бъде името на реставрирания Volkswagen Beetle не се различава особено на визия от оригиналната „костенурка“ освен, че светлините са с LED технология и с различна форма. Всички емблеми на Volkswagen са заменени от такива на Milivie. Двигателят е 2.28-литров боксер с въздушно охлаждане и двойни карбуратори. Трансмисията е автоматична с 4 предавки и задвижва задните гуми.

Германци правят VW Beetle за 570 хиляди евро

Интериорът е изцяло реновиран с нови технологии, включително два 12.3-инчови екрана с инфотеймънт система. Освен кожени елементи, там могат да бъдат открити и дървени и карбонови апликации. Четирите седалки са индивидуални, като част от елементите са заимствани от Porsche 911.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Глупав

    13 8 Отговор
    За тази кола не бих платил дори 5700 лв.

    Коментиран от #4

  • 2 Емил

    7 1 Отговор
    Още 70-те за полицията се правеха костенурки на шаси на 911!
  • 3 руди

    9 2 Отговор
    Прокиснат лимон с телевизор с цена измислена от Илън Мъск.Ще мечтаят за славата на баба костенурка.
  • 4 Пловдивчанин

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Глупав":

    Нормално, като нямаш пари!