Last news in Fakti

28 Юни, 2022 19:18 4 584 5

HTC представи нов смартфон

  • htc-
  • смартфон

Известната компания се върна на пазара 

HTC представи нов смартфон - 1

Популярната компания от миналото десетилетие HTC се завърна на пазара на смартфони и представи първия си нов модел. Той носи името Desire 22 Pro и е позициониран в средния клас устройства. Продажбите започват от месец август в Европа, а цените започват от 459 евро.

HTC представи нов смартфон

Устройството разполага с 6.6-инчов 120Hz дисплей с LCD технология и чипсет Snapdragon 695. Батерията е с капацитет от 4520мАч и поддържа бързо зареждане до 18W с кабел и до 15W без кабел. В страничната част можем да открием сензор за пръстов отпечатък, както и слот за MicroSD карта памет.

HTC представи нов смартфон

Камерите са три на брой с основен сензор с резолюция от 64MP и бленда f/1.8, под него е разположен 13MP сензор с ултраширока оптика и бленда f/2.4. Третият сензор позволява по-добро фокусиране и е с резолюция от 5MP. В предната част е разположена 32MP селфи камера. Смартфонът позволява и достъп до Metaverse чрез очилата за виртуална реалност на HTC, а чрез Viverse Wallet имате достъп до различни дигитални активи.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    18 13 Отговор
    Хората няма кво да ядът,тея нови смартфони тръгнали да предлагат

    Коментиран от #2, #3, #4

  • 2 ⚜️Просветен⚜️

    17 5 Отговор

    До коментар #1 от "Абе":

    Той поне да беше нов и с нещо различен! Същото правоъгълниче с дисплей , камерка и някъв процесор!
  • 3 Да бе вярно ли

    7 7 Отговор

    До коментар #1 от "Абе":

    Особено в Северна Корея.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Я тези били живи

    3 0 Отговор
    Едно време това ми беше любимата марка