Last news in Fakti

19 Юли, 2022 10:51 2 470 1

Усъвършенстван ABS за електрически велосипеди

  • велосипеди-
  • електрически велосипеди-
  • abs-
  • bosch

Bosch показа подобрена технология за колела

Усъвършенстван ABS за електрически велосипеди - 1

Системата против блокиране на колелата, по-известна като ABS не е нещо ново на пазара и почти няма нов автомобил, който да не е оборудван с нея. През 2018 година Bosch представи и подобна система за велосипеди, а през тази седмица компанията показа и нейна подобрена версия за електрически велосипеди.

От компанията казват, че тази система може да предотврати до 29% от инцидентите включващи електрически велосипеди. Новата система eBike ABS помага на велосипедиста да запази контрол над управлението дори и в ситуации с екстремно спиране, като понижава шанса за падане или преобръщане през предната гума.

Усъвършенстван ABS за електрически велосипеди

Системата е базирана на технология от мотоциклетите с още по-малък и лек модул за ABS. От Bosch предлагат различен тип системи в зависимост от това как, къде и за какво се използва велосипеда, за да предостави най-доброто поведение и защита при нужда.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.