27 Септември, 2022 19:56 1 514 2

Vivo представи сгъваемия смартфон XFold+

  • vivo-
  • xfold-
  • xfold+-
  • galaxy fold-
  • galaxy fold4

Устройството се противопоставя на Galaxy Fold4

Vivo представи сгъваемия смартфон XFold+ - 1

Китайската компания Vivo представи дългоочаквания сгъваем смартфон XFold+. Както подсказва името и природата на устройството, то е директен конкурент на Samsung Galaxy Fold4. Устройството е оборудвано с 8.03-инчов дисплей с 2К резолюция и външен 6.53-инчов дисплей с Full HD+ резолюция. Двата панела разполагат с AMOLED технология и опресняване от 120HZ.

Смартфонът може да се похвали още с вграден сензор за пръстови отпечатъци под екрана, както и 50-мегапикселов сензор за основната камера. Ултрашироката леща на гърба е с резолюция от 48 мегаписела, докато 8-мегапикселов сензор се грижи за телефото способностите. Предната камера е с резолюция от 16 мегапиксела.

Процесор Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 работи съвместно с 12GB RAM памет и до 512GB памет за съхранение. Батерията е с капацитет от 4730мАч и поддържа до 80W зареждане с кабел и до 50W безжично зареждане. Цените започват от около 1400 евро.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И е по-добро от самсунг

    1 0 Отговор
    няколко пъти.
  • 2 Станко

    0 0 Отговор
    Нищо особено и поредния на пазара. Все пак да поздравим китайците за конкуренцията със Самсунг. Много е тежък, над 300 грама. По-добър от Самсунг? Не мисля. В този клас мисля, че най добрия телефон е на Хуавей.