Last news in Fakti

13 Януари, 2023 15:57 1 089 0

Polestar отвори шоурум направен изцяло от сняг

  • polestar-
  • шоурум-
  • представителство-
  • volvo

Съоръжението е построено във Финландия

Polestar отвори шоурум направен изцяло от сняг - 1

Polestar показа скандинавските си корени и отвори шоурум направен изцяло от снежни блокове в който гостите могат да разгледат Polestar 2. Представителството е построено във финландския ски курорт Оунасвара и ще бъде отворено до 26 февруари, когато снегът ще бъде върнат обратно на пистата. От Polestar казват, че за направата на обекта са използвани около 3 хиляди кубика сняг.

Стените са с дебелина от 2 метра, а в шоурума е разположен Polestar 2 заедно с различни модели джанти, части по окачването, спирачки и други ледени фигури направени от местни творци. Височината на шоурума е 12 метра, а дизайнът вдъхновен от централата на Polestar.

Въпреки, че Polestar е оставил наличен автомобил в представителството, той всъщност не може да бъде закупен от там, тъй като компанията осъществява поръчките си онлайн. Заинтересованите все пак ще могат да направят тест драйв по специално избрано трасе.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА