Last news in Fakti

15 Март, 2023 19:02 1 951 6

Tesla постави първите станции от ново поколение в Европа

  • tesla-
  • зарядна станция-
  • v4

Съоръжението ще заработи през този месец

Tesla постави първите станции от ново поколение в Европа - 1

По време на събитието си в началото на този месец от Tesla заявиха, че вече е започнало поставянето на станции от ново поколение в Европа. Сега бе разкрито и местоположението на тези зарядни станции, които се очаква да заработят още към края на този месец. Те се намират в Нидерландия и по-конкретно в град Хардервейк.

Съоръжението се състои от 16 зарядни станции от поколение V4, като всяка една от тях разполага с индивидуално паркомясто. Новите зарядни станции са по-високи и с променен дизайн, като е заложено на бяло за основен цвят и черен цвят за акцентите. Кабелът за зареждане е доста по-дълъг и вече е закачен в горната част.

Не се споменава каква е мощността на новите станции, но се очаква тя да е повишена в сравнение с 250-те кВ при предходното поколение. Както вероятно знаете, новите зарядни станции позволяват и зареждането на други марки електромобили, а не само Tesla.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Родолюб фон Барух Ал Сабах дьо Муажон

    5 6 Отговор
    Може да се плаща с телефон и най вече с пари. Но първо кредитите ,после тока в колата. Благодаря.
  • 2 Гост

    4 5 Отговор
    Не виждам навеса с фотоволтаици за безплатно зареждане.

    Коментиран от #5

  • 3 Койчо

    4 7 Отговор
    Скоро и Москвич почват да подават зарядни станции от девето поколение в Нидерландия и Норвегия .
  • 4 У - ха…

    4 3 Отговор
    Келепир, жица бол бе бате!
  • 5 гост

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Не разбрах какво общо има навес с безплатно зареждане , ама карай ! А точно в Холандия ако не знаеш мястото е доста кът и тая станция е не повече от декар , тоест и цялата да я покрият не мога да захранят и една от колонките ! Но за сметка на това само една перка в морето , която плюс това ще работи почти денонощно , щото в Холандия вятър да дириш , може да захрани поне десет такива станции с по десет колонки !! За което Тесла отдавна е сключила съответните договори ! А и навес ще има по-нататък , ама против дъжд и резерв за всеки случай !

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.