Last news in Fakti

11 Април, 2023 17:36 2 193 3

HTC представи смартфон от ниския клас

  • htc-
  • смартфон-
  • wildfire

Устройството се прави под бранда Wildfire

HTC представи смартфон от ниския клас - 1

HTC представи нов модел смартфон в най-долния сегмент на този тип устройства. Телефонът се продава под марката Wildfire и носи името E3 Lite. Устройството е с 6.5-инчов екран с HD+ резолюция и LCD технология. В предната част е разположена и 5MP камера в така наречената „водна капка“ в горния край.

Отзад са разположени още два сензора – един за основната камера с резолюция от 13MP и един с 2MP резолюция под него с макро модул. Устройството работи с процесор Unisoc SC9863с 3 или 4 GB RAM и 32 или 64GB място за съхранение. Наличен е и microSD слот за карта памет.

Батерията е с капацитет от 5000мАч и поддържа до 10W зареждане чрез USB Type-C кабел. Смартфонът се предлага в черен и син цвят с неясна към момента цена. За момента наличността ще бъде само за африканския пазар, без ясна информация дали HTC планира разпространение и на европейския пазар.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не е истина

    5 8 Отговор
    Всяка китайска пръчка за 100 $ е по-добра от това. Вече никога няма да си купя HTC, един път се наиграх!
  • 2 Стоян

    3 3 Отговор
    Само за хардуер чета, а нещо за софтуера? :)

    Коментиран от #3

  • 3 Бръмчо

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Стоян":

    Честно казано незнам htc дали ползват чист андроид , но по принцип ниските класове си го ползват и на мен хииич не ми допада за разлика от miui на xiaomi. Иначе android>ios. Такъв телефон е идеален за непретенциозни хора , които няма нужда да хвърлят много пари телефон като цяло.