Last news in Fakti

22 Юни, 2023 15:30 6 535 3

Производител на багери пусна „корави“ смартфони

  • jcb-
  • смартфон-
  • багери

JCB предлага Toughphone и Toughpgone Max

Производител на багери пусна „корави“ смартфони - 1

Компанията JCB е добре позната в света със своите тежкотоварни машини, но освен тях, сега британците са решили да се пробват в още едно поприще с представянето на смартфона Toughphone. Той се предлага в два размера – стандартен Toughphone с 5.7-ичнов IPS LXD екран с HD+ резолюция и 6.67-инчов Toughphone Max с FHD резолюция.

Смартфоните разполагат с поликарбонатна рамка и IP68 стандарт, който гарантира защита от прах и потапяне във вода на дълбочина от 1.5 метра за 30 минути. Около камерите можем да открием и метална рамка. Екраните са защитени от Gorilla Glass с предварително поставени протектори и допълнителна гумена защита около рамката.

Стандартният Toughphone пристига с 20MP задна и 20MP предна камера, докато по-големият му брат получава 48MP основен сензор, 16MP ултраширока камера и 2MP сензор за макро снимки. И двете устройства разчитат на Helio P22 с 6GB RAM и 128GB място за съхранение и 8GB RAM и 256GB при по-големия модел. Батериите са съответно 4050мАч и 12 200мАч, като по-голямата може да издържи до 30 дни в режим на изчакване.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимито

    26 3 Отговор
    Здрав, мъжкарски телефон за потентни мъже с груби ръце. Замечтах се....

    Коментиран от #2

  • 2 да знаеш

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мимито":

    Че вибрацията му е много слаба няма ти върши работа.
  • 3 Дамян

    3 0 Отговор
    И аз имам големи и груби ръце.