4 Юли, 2023 18:05 1 181 2

Meta пуска конкурента на Twitter тази седмица

  • twitter-
  • meta-
  • facebook-
  • instagram

Това ще се случи на 6 юли

Meta пуска конкурента на Twitter тази седмица - 1

Meta ще пусне своя конкурент на Twitter - Threads по-късно тази седмица. Приложението вече е включено в списъка на App Store с възможност за предварителна поръчка още сега. Потребителите на Android също ще получат Threads скоро, както се вижда от списъка с приложения в Google Play. Съществува и уебстраница за услугата, като все още не предлага опция за вход.

Meta пуска конкурента на Twitter тази седмица

Официалното име на предстоящия конкурент на Twitter е "Threads, an Instagram app" което показва, че потребителите ще могат да използват своя Instagram акаунт, както и последователите си там. На практика, платформата ще предлага алтернатива на Instagram, която вместо снимки ще използва текст за публикациите.

Meta пуска конкурента на Twitter тази седмица

Само след два дни вече всички ще имат достъп до приложението и ще могат да го използват, за да разширят мрежата си от контакти. Очаква се да видим дали ще има отговор от Twitter и какъв ще бъде той.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СЗО

    2 1 Отговор
    Не мога за спя от вълнение

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.