Last news in Fakti

8 Декември, 2023 19:40 7 923 1

Messenger получи дългоочаквана функция

  • messenger-
  • facebook-
  • съобщения

Приложението вече позволява редактиране на съобщения

Messenger получи дългоочаквана функция - 1

Meta обяви множество нови функции, които ще се появят във Facebook Messenger. Едно от най-важните, но същевременно и не толкова видимите е криптирането от край до край, което вече е включено по подразбиране.

Освен криптирането вече можете да редактирате съобщенията, да изпращате изчезващи съобщения, да скривате съобщението за прочитане, така че хората да не виждат кога сте прочели съобщението им, и има някои подобрения в гласовите съобщения.

Например можете да слушате с 1,5 пъти или 2 пъти по-висока скорост и да продължите да слушате съобщенията там, където сте ги спрели последния път.

Заедно с тези новости, качеството на снимките и видеоклиповете се повишава и Meta вече тества HD снимки и видеоклипове с малка група потребители, преди да направи промените в световен мащаб.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Знайко

    4 2 Отговор
    Пръц!
    Вайбър, Скайп, Уатсап, Мета, Х....пълна скъб и 2 години назад от интересите на потребителите си.