Last news in Fakti

11 Януари, 2024 11:33 2 229 1

Realme ще си партнира с Rolex за новия си смартфон

  • realme-
  • rolex-
  • смартфон

Моделите 12 Pro и 12 Pro + ще имат връзка с легендарния производител на часовници

Realme ще си партнира с Rolex за новия си смартфон - 1

Предстоящото представяне на Realme 12 Pro и 12 Pro+ предизвика силно вълнение сред технологичните ентусиасти, особено като се има предвид, че устройствата вече са получили сертификат в TENAA, който дава подробен поглед върху ключовите им спецификации и визуални характеристики. По-интересното, обаче е е неочакваното сътрудничество на Realme не с кого да е, а с производителя на луксозни часовници Rolex.

Изтекли изображения дадоха възможност на ентусиастите да надникнат в това, което ги очаква - отличителен вариант на Realme 12 Pro+, украсен със синя кожа и златни акценти на гърба. Този избор на дизайн не само добавя нотка изтънченост, но и служи като смело визуално доказателство за партньорството на Realme с Rolex. Тийзърът, придружаващ това разкритие, умело включва емотиконка на корона - емблематичен символ, синоним на швейцарската марка луксозни часовници, въпреки че конкретното споменаване на Rolex липсва.

Realme ще си партнира с Rolex за новия си смартфон

Тийзърът предизвиква допълнителен интерес, като показва датата "28" на Rolex Oyster Perpetual Datejust, което кара почитателите да спекулират за потенциалната дата на пускане на пазара - 28 януари. Освен това тийзърът загатва за възможността за лимитирана серия часовници, съпътстваща премиерата на смартфона, тъй като в момента Rolex не разполага с вариант със син циферблат. Ако това е вярно, то би могло да добави ексклузивен щрих към сътрудничеството, като се има предвид очакваната цена на дребно от около 15 000 долара за Rolex Oyster Perpetual Datejust.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Владимир Велков

    0 3 Отговор
    Rolex да си партнира с Realme? Лимитиран часовник със син цвят?!? Видимо авторът на статията не е запознат с Rolex, моделите им и изцяло какво представлява тази марка :)