Last news in Fakti

6 Януари, 2014 12:10 2 104 2

Вече се продава 6-инчова Nokia Lumia

  • смартфон-
  • nokia-
  • lumia-
  • 1320

 

Предполагаше се, че огромният 6-инчов смартфон Nokia Lumia 1320 ще се появи в дилърските центрове на марката през пролетта на 2014 година, но финландците изненадващо решиха да го пуснат в разгара на предновогодишните пазарувания.

 
Устройството вече е на пазара и разполага с HD дисплей и IPS матрица. Двуядреният процесор Snapdragon S4 е с тактова честота 1.7 гигахерца, а оперативната памет на Lumia 1320 е 1 гигабайт. Смартфонът разполага още с 8 гигабайта вградена памет и слот за MicroSD карта.
 
Още от основните характеристики на модела включват ефективна батерия с капацитет 3 400 мАч и 5-мегапикселова камера. Продажбите стартираха първоначално в САЩ, като цената на апарата без допълнителни данъци и налози е $340.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Alexander Alexandrov

    0 0 Отговор
    Предпочитам с копчета! Иначе е мого яка!
  • 2 Красимир Димитров

    1 0 Отговор
    Що не вземат един 10 инчов таблет да му сложат сим карта и да се преключва всичко.